Extra large 0 1
STORSEIER: Endelig kom det en seier med mange mål for Castilla, som den siste tiden har slitt med formen.

Castilla-referat: Unionistas de Salamanca (B)

Real Madrid Castilla vant til slutt 4-1 i Salamanca, og imponerte med flott angrepsspill.

Unionistas de Salamanca 1-4 Real Madrid Castilla
Estadio Helmántico, Salamanca
Segunda División B I, runde 23
Søndag 03.02.2019 kl. 16:30

Søndag ettermiddag var det duket for 23. serierunde i Segunda División B I, og Castilla tok turen til Salamanca. Unionistas har ligget å vaket rundt midten av tabellen store deler av sesongen, mens Castilla har vært med i toppsjiktet fra start av.  Forrige serierunde tapte Salamanca-laget 3-2 mot Atletico B. Castilla fikk årets første seier forrige runde, med en 1-0-seier over Unión Adarve.

Real Madrid Castilla XI: Belman, López, Zabarte, Manu Hernando, Álex, Jaume, De Frutos, Ayoub (Fidalgo, 69'), Cristo, Seoane (De la Fuente, 88'), Augusto (Alberto, 82').

Skummel start

Kampen åpnet dårlig for Castilla. Etter kort tid hadde Unionistas satt ballen i mål, men dommeren annulerte målet. Dette til stor skuffelse for Unionistas som trodde de hadde tatt ledelsen allerede fra første angrep. Castilla kom seg over den dårlige starten, og det tok ikke lang tid før Cristo kom til en sjanse. Etter 5 minutter kom Cristo med det første skremmeskuddet, men ballen gikk ikke i mål. Men 10 minutter senere skulle det lykkes for Cristo, og han sendte ungguttene fra Madrid i ledelsen. Castilla vokste på seg mer selvtillit etter hvert og tok kontroll over kampen. Manolo Diaz menn kom til en del sjanser og prøvde å øke ledelsen, mens Unionistas fokuserte på å angripe på høyreflanken og fra den gode dødballfoten til Góngora. Etter 37 minutter ropte Castilla på straffespark, med det ble det ikke og første omgang endte 0-1 til Castilla.

De Frutos avgjør kampen

I andre omgang skulle det bli mer action enn i første. I det 60. minutt kom Castillas andre mål etter 3 påfølgende angrep. Først bommet Seoane på et straffespark, etter det klarte ikke Cristo å sette ballen i mål etter å ha kommet alene med keeper, men så havnet ballen til slutt i nettet etter selvmål av Admonio, etter et skudd fra Augusto. Hjemmelaget fikk inn en redusering i det 73. minutt fra en dødball, Llano sendte ballen i mål. Kort tid etterpå sendte De Frutos Castilla opp i 3-1 med et flott mål, og den sammen mannen rundet av kampen 4 minutter på overtid med enda en scoring. En sterk seier for Castilla, som bare er det andre laget som har vunnet på hjemmebanen til Unionistas denne sesongen. Castilla hentet inn viktige poeng denne runden her, og er nå bare 4 poeng bak serieleder Fuenlabrada som ga bort poeng mot San Sebastian de los Reyes.