Extra large solllari
VISER GOD FORM: Santiago Solari og laget hans har vist oppadgående form de siste ukene, og det fortsatte i kampen søndag kveld.

Solari etter kamp: Alavés (H)

Solari snakket med pressen etter den knusende hjemmeseieren mot Alavés.

Real Madrid har ridd på en positiv bølge de seneste ukene, og laget hadde ingen problemer med å sikre nok en seier i hjemmekampen mot Alavés. Etter kampen hyllet treneren sulten i troppen og progresjonen til Vinicius Jr. 

Kampene

Det er som regel alltid noe å spille for. Fra begynnelsen av sesongen har vi håp om å konkurrere på alle fronter. Og om du når fasene i turneringene som vi er i ferd med å gi inn i nå, kjemper du for alt. Vi har mye erfaring og vi vet hvordan vi skal gå inn i det. Vi går inn i hver kamp som om det er en ny, og prøver å velge den best mulige måten å vinne neste kamp på. 

Tiden fremover

Hver kamp denne sesongen er avgjørende, og for oss er nøkkelen alltid den neste. Vi går inn i dette med erfaringen og den naturlige "driven" som vi er kjent for. Vi skal kjempe på alle fronter helt til slutt. Forhåpentligvis vil det være til slutten av sesongen og til finalene fordi det vil bety at vi har sjans til å vinne ting. Real Madrid gir aldri opp og i dag viste vi sult, akkurat som tidligere. Vi vil alltid gå ut for å vinne, uansett. 

Vinicius Jr. 

Mot Alavés hadde han nok en god kamp. Han responderer veldig bra når han spiller og på trening. Vi er veldig glade for hans innflytelse, alltid med støtte fra mer erfarne spillere som tar vare på ham og råder ham. 

Mindre tid til å forbedre seg på el Clásico

Det er ikke vi som setter opp terminlisten, og vi kan ikke legge for mye energi i det. Det eneste vi tenker på er å være mest mulig klar til kampen, og gå inn i den så godt vi kan. 

Bale´s posisjon

Det var tøft fordi Alavés er gode defensivt, de er fokuserte og de presset oss mye. De ga oss ikke mye plass. I andre omang endret vi noe av posisjoneringen for å se hvordan Vinicius kunne gjøre det til høyre. Jeg vet hvor komfortabel Gareth er til venstre. Å ha Gareth og Vinicius, samt Marci, Mariano og de andre betyr at vi alltid har muligheter. 


Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07