Extra large ferd
TALENTET: Vinícius Júnior noterte seg med scoring i hjemmekampen mot Alavés.

Spillerkommentarer: Alavés (H)

Vinícius Júnior og Courtois møtte pressen etter kampen. Se hva de hadde å si.

Real Madrid 3-0 Alavés
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 22
Søndag 3.februar, kl:20.45

1-0 Karim Benzema (30') - Assist: Sergio Reguilón
2-0 Vinícius Júnior (79') - Assist: Marco Asensio
3-0 Mariano Díaz (90') - Assist: Álvaro Odriozola

Vinícius Júnior

Jeg er veldig fornøyd med hele lagets prestasjoner, vi spilte godt og gikk igjen seirende av Bernabeu. Vi må fortsette å jobbe hardt slik at vi alltid vinner turneringen på slutten av sesongene våre. 
Jeg er avslappet og hører på familien min ofte, støtteapparatet i klubben har også alltid hjulpet meg å være fokusert, vi må jobbe hardt fremover og fortsette seiersrekken – vi gir ikke opp. Ingen 
Ingen ville trodd at innen 6 måneder var jeg i startellevern til Real Madrid. Jeg er veldig fornøyd og jeg vil takke alle spillerne, de har hjulpet meg på veien

Reporter: Fem seire på rad

Det er vår beste periode siden sesongstart, vi gjør det bra og må fortsette i samme trend med å ta innpå toppen av tabellen. Nå må vi hvile i forkant av kampen mot Barcelona. Alle spillerne som blir tatt ut har et ønske om å hjelpe laget, nå har vi hele troppen tilgjengelig. VI tar kampen til de og kommer til å jobbe hardt for å fortsette i turneringen. 

Thibaut Courtois

Vi forsvarer oss godt og er kompakte på topp, vi presser motstanderen når de har ball, dette gjorde det vanskelig for Alaves. Hele laget fortjener ros. De hadde kun en god sjanse, noe som betyr at vi spilte godt – jeg håper jo alltid at jeg slipper å redde mange sjanser. Siden tapet mot Real Sociedad har vi spilt bedre – vi føler oss gode, vi scoret tre mål mot et lag som er gode defensivt. Vi spilte en all-round god kamp. Nå kommer det noen tøffe, men spennende dager. Vi kommer til å gi alt i Copa del Rey fordi vi ønsker å komme til finalen. I La Liga drar vi til Wanda Metropolitano, vinner vi der er vi forbi Atletico på tabellen. Vi er i god form og må ta utnytte av dette. Vi har noen tøffe kamper, men vi må vinne. Nå skal vi hvile å fortsette å spille på måten vi har gjort de siste kampene. Det blir spennende å se om vi ender opp med å vinne flere turneringer denne sesongen. 

 Reporter: Forkant av El Clasico 

Det kommer til å bli en jevn kamp. Vi gjør det bra om dagen må fortsette det harde arbeidet for å få det godt resultat før retur-oppgjøret. Vi kommer til å gi alt. Vi skal fokusere på vårt eget spill og forhåpentligvis vinner vi. 

Reporter: Vinicius Jr. – dine tanker? 

Det nærmeste jeg har sett en slik ung spiller er Eden Hazard når jeg spilte i Belgia. Det var hardt for han i starten, men han er ung og ønsker å lære. Han trenger selvtillit, det kommer vi til å gi han, vi er alle fornøyde med fremgangen hans. 

Reporter: Din tid i Atletico Madrid 

Jeg var hos Atletico i tre år og har stor respekt for klubben og deres fans. Jeg kommer alltid til å sette pris på at de ga meg sjansen på førstelaget. Jeg kommer til å være avslappet i kampen. Det kan hende de scorer på meg – men det er en del av fotballen. 

Les også: Real Madrid 3-0 Alavés

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07