Extra large 0 1
TALENT: Cristo González er kanskje det største talentet i dagens Castilla-tropp, og han har leverte varene så langt denne sesongen.

Formsterke Cristo González

Den 21-årige spissen fra Tenerife har levert strålende for Castilla denne sesongen, og er lagets toppscorer.

Cristo har denne sesongen scoret 11 mål for Castilla, og er ungguttenes toppscorer foran Jorge De Frutos som står med 5 fulltreffere. Sist helg scoret Cristo det eneste målet i kampen mot Union Adarve, og denne helgen åpnet han målkontoen for Castilla i 4-1-kampen mot Unionistas de Salamanca. Hans første mål for sesongen kom mot nevnte Unionistas, og i tillegg har han scoret mot Ponferradina, Salmantino, Guijuelo, Deportivo Fabril, San Sebastián de los Reyes (hat-trick) og Union Adarve. 

Hentet fra Tenerife

Den unge spanjolen ble født i Tenerife i 1997, og spilte for Tenerife i perioden 2008-2017. Fra 2014 til 2017 spilte han totalt 50 kamper i Segunda División, og ble den nest yngste debutanten i Tenerifes historie. I løpet av tiden hans i Tenerife scoret han 5 mål. Årene hans på Tenerife sitt A-lag imponerte Real Madrid nok til å hente han til Castilla på sommeren 2017. Den første sesongen med Castilla spilte han 35 kamper og scoret respektable 11 mål. Allerede nå i starten av februar er han oppe på samme antall mål som han endte på i fjor for Castilla, og det med kun halvspilt sesong. 

Debut for Real Madrid

Det imponerende spillet hans for Castilla på høsten sørget for at han fikk sin debut for Real Madrid. Den 31. oktober sparket Los Blancos Copa del Rey i gang borte mot Melilla. Cristo startet på benken, men ble byttet inn for Marco Asensio mot slutten av kampen. Ikke bare ble det hans debut for Real Madrid, han nikket også inn sitt første mål for Los Blancos rett før slutt i hans første kamp. I januar skulle han også få sin debut for Real Madrid i La Liga. I kampen mot Real Betis den 13. januar slet Real Madrid med mange skader, og Cristo ble tatt ut i kamptroppen og startet på benken. I første omgang ble Karim Benzema skadet, og Cristo ble byttet inn for franskmannen i pausen. Cristo fikk dermed med seg hele andre omgang i 2-1-seieren over laget fra Sevilla. Til nå har det blitt totalt 4 kamper for Cristo for Real Madrid, 3 av de i Copa del Rey.  

Cristo González er uten tvil et av de største talentene som har spilt for Castilla de siste årene, og bare fremtiden vil vise hvor langt spissen fra Tenerife kan nå.

Pmn6