Extra large clasico
I STORFORM: Karim Benzema har vist at han er en av verdens beste angripere, og er klar for å stjele showet borte mot Barcelona.

Ukens oddstips: El Clasico-spesial

Det er snart duket for årets mektigste oppgjør når Real Madrid gjester Camp Nou og Barcelona.

Real Madrid er i storform om dagen og banket Alavés 3-0 hjemme på Santiago Bernabéu på søndag. Det er det perfekte tidspunkt å møte Barcelona som har vært stabile hele sesongen bortsett fra innledningen. Barcelona spilte 2-2 hjemme mot  Valencia i helgen, og er ikke i sin beste form om dagen, men alle vet at form ikke har mye å si når det er snakk om El Clasico! Her er ukens tips:

Spill nummer 1(7 units)
Barcelona-Real Madrid
Hjemmeseier og begge lag scorer
@2,80

Selv om Real Madrid har vært i god form den siste tiden kommer Los Blancos til å slite mot Messi og Barcelona borte på Camp Nou. Barcelona er som regel alltid solide på hjemmebane og må spille på sitt beste for å få et godt resultat før returkampen på Santiago Bernabéu. Real Madrid kommer til å spille sitt spill og håpe på å få med seg et bortemål uten å rakne defensivt slik dem gjorde sist gang lagene møttes. Meget bra odds på et sannsynlig spill. Det er ikke ofte vi håper at et spill ikke går inn!

Spill nummer 2(8 units)
Barcelona-Real Madrid
Over 10 hjørnespark
@1,86

Vi håper på en spennende kamp og to gode lag som ønsker å score mål. Vi tror presset kommer til å variere og at begge lag vil få sine muligheter og dermed mange hjørnespark. Over 10 hjørnespark til 1,86 i odds er en gavepakke og et spill vi hadde satt penger på 10 av 10 ganger.

Oddsen er levert av vår samarbeidspartner FANSBET.

Hva tror du stillingen blir?

Pmn5