Extra large solllari
HØY KVALITET: Trener Santiago Solari mener oppgjøret på Camp Nou oste av kvalitet fra begge lag.

Solari etter kamp: Barcelona (B)

Real Madrid skaffet seg et nokså godt utgangspunkt før returoppgjøret på Santiago Bernabéu. Etter kampslutt hyllet Solari kvaliteten i kampen, samtidig som han var fornøyd med prestasjonen til eget lag.

Kampen

Jeg vil fokusere på det faktum at det var en fantastisk kamp, med høy kvalitet og regelmessig skift i momentum. Jeg antar det var flott å se på kampen for alle fans av enhver klubb. Vi hadde sjanser til å score i begge omganger, med Vinicius´ innsats og Bales forsøk. Det er vanskelig å snakke om rettferdighet i fotball. Denne kampen er en bekreftelse på at denne gruppen av spillere jobber veldig bra. Det er et åpent resultat, det er mye kvalitet ute på banen og alt kan skje når som helst. 

En mistet mulighet?

Vi vil alltid vinne kamper og vi hadde sjanser til å score mål nummer to. Alt i alt er vi fornøyd med det vi gjorde. Vi tar steg for steg. Kampen er ferdig. Vi har noen dager til å jobbe hardt. Vi må se hvordan Marcos Llorente er og jeg har en pressekonferanse før neste kamp. Dette er en veldig fin turnering, vi vil kjempe til siste slutt for å vinne den. Men nå ser vi kun fremover til neste LaLiga-kamp. 

Lucas Vázquez

Han har noen av egenskapene som jeg verdsetter mest blant spanjolene. Han hjelper sine lagkamerater og er modig. 

Vinicius´ utvikling

Jeg er ikke overrasket, jeg kjenner ham, og jeg vet hvordan han spiller fotball. Det er utrolig at en gutt på 18 år har fremgangen han har. En del skryt må også gå til lagkameratene, som støtter ham og hjelper ham hver dag. 

Marcelo

Vår visekaptein er en "madridista" tvers gjennom, han legger alltid Real Madrid først. 

Les også: Barcelona 1-1 Real Madrid

Neste kamp for Los Blancos er lørdag 9. februar, da laget gjester Atlético Madrid i El Derbi Madrileño. Tror du Solaris menn kan fortsette sin fine form i denne nøkkelkampen i LaLiga?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07