Extra large ferdig
EL CLASICO: Lucas noterte seg med scoring etter en flott assist av Real Madrids nummer 9.

Spillerkommentarer: Barcelona (B)

Lucas Vazquez, Keylor Navas og Dani Carvajal møtte pressen etter kampen.

Barcelona 1-1 Real Madrid
Estadio Camp Nou, Barcelona
Copa del Rey, semifinale (1/2)
Onsdag 6.februar, kl:21.00

0-1 Lucas Vázquez (5') - Assist: Karim Benzema
1-1 Malcom Oliveira (57')

Lucas Vazquez

Det er en litt sur følelse etter kampen i dag – vi ønsket og fortjente mer. Jeg er fornøyd med å ha scoret mål og hjulpet laget, selv om vi manglet det lille ekstra for å vinne kampen. Vi ga alt i 90 minutter, alle mann løp og jobbet godt med høy intensitet, både foran og bak, det er det som er hemmeligheten til dette laget. Vi må holde trykket oppe. 
Vi planla en kamp hvor vi skulle presse høyt og vinne tilbake ballen på deres banehalvdel, noe vi klarte å gjøre, spesielt i første omgang. Hver eneste spiller er svært engasjert i kampen og går inn 100 %. Imot slutten hadde vi en del sjanser og kunne fort ha dratt hjem med 1-2 i sekken, sånn ble det dessverre ikke. Kampen er fortsatt vid åpen og det blir en hard-kjempet kamp i returoppgjøret Vi kommer til å gjøre alt for å vinne på Bernabeu foran fansen. 

Keylor Navas

Begge sider hadde gode sjanser, begge lag hadde tidvis kontroll over kampen. I etterkant av kampen føles ikke 1-1-resultatet bra da vi ønsket å vinne, selv om det er et rettferdig tall i det som var en jevn kamp. Jeg takker gud for styrken, viljen og motivasjonen. Jeg sier alltid at det er mine venner, kona og barna mine som får meg ut på banen, nyte øyeblikket og gi alt for denne trøya. Det er et privilegium å få være på banen å gjøre sitt beste. 

Reporter: Returoppgjøret

Alle som tror dette er lett tar feil, for å vinne må man score mål. Vi har ett og håper det er nok, hvis vi holder nullen hjemme kan vi finne oss selv i finalen. Det kommer ikke til å bli lett. 

Dani Carvajal

Vi er glade, det er et godt resultat da vi scoret på bortebane. Vi drar hjem med følelsen at vi kunne gjort mer og vunnet kampen, men sånn ble det ikke. Vi må skru over fokuset allerede nå på lørdag. Vår beste periode var første omgang, høyt press og vant tilbake ballen på deres banehalvdel.
Selve kampen ble ikke kontrollert av noen av lagene, tidvis var begge lag på ball og ønsket å presse. Vi ser tilbake på kampen og kan være fornøyde med å ha scoret borte. Vi må fortsette å presse på og jobbe hardt fremover, det er fortsatt en lang vei å gå til finalen. Det at vi har bortemålet gjør at uavgjort avgjørende for oss i returoppgjøret. Vi skal spille mot et lag som er en kapable til å score mot oss i returoppgjøret. Vi må se på kampen som en kamp foran våre egne fans, jeg er sikker på at dem vil spille en stor rolle.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07