Extra large llorente
SKADET: Marcos Llorente har pådratt seg en ny skade, kort tid etter å returnert fra et lengre skadeopphold.

Skadeoppdatering: Marcos Llorente

Marcos Llorente må belage seg på minst tre uker på sidelinjen.

Onsdag kveld startet Marcos Llorente kun sin andre kamp etter at han kom tilbake fra skade da han fikk muligheten mot Barcelona i den spanske cupen. Det var tydelig at det var et svært tøft valg å ta av Santiago Solari, ettersom det betydde at Casemiro ble plassert på benken. Marcos Llorente spilte en svært god første omgang for Los Blancos, og var svært delaktig i at Real Madrid kontrollerte midtbanen, og dermed kampen, store deler av omgangen. Like etter timen spilt måtte likevel den spanske midtbanespilleren kaste inn håndkleet, og han ble erstattet av Casemiro. 

Les også: Barcelona 1-1 Real Madrid

Dette er altså Llorentes andre skade på halvannen måned, og dette skadeoppholdet kommer på en svært ubeleilig tid for både spilleren og klubben. Før skaden i desember var Llorente en av Real Madrids beste spillere, men tiden på sidelinjen satte en midlertidig stopper for dette. Midtbanespilleren brukte litt tid på å komme i gang igjen etter skadeoppholdet, men nå virket det som om Llorente var tilbake på sitt beste. Nå må altså den spanske midtbanespilleren belage seg på minst tre uker på sidelinjen. Det betyr at han vil være ute til en rekke viktige kamper, blant annet kampene mot Atlético Madrid, Ajax, og muligens dobbeltoppgjøret mot Barcelona. 

Real Madrid har kommet med følgende pressemelding angående Llorentes skade:

Etter tester utført av vårt medisinske personell på vår spiller, Marcos Llorente, har han blitt diagnositert med en grad 2 skade i adductor-muskelen i venstre ben. Hans progresjon vil følges kontinuerlig. 
Pmn6