Extra large solari 12
FÅTT SVING PÅ LAGET: Real Madrid har virkelig funnet godformen under ledelse av Santiago Solari.

Solari etter kamp: Atlético Madrid (B)

Hovedtreneren har snakket med pressen etter den meget sterke seieren i El Derbi Madrileño.

På pressekonferansen etter kampen hyllet argentineren prestasjonen til laget, og kaller det den beste opptredenen siden desember. Samtidig la han til at Real Madrid aldri gir seg, og at klubben heller alltid kjemper til siste slutt. 

Kampen

Det var en lagseier, og det er ingen annen måte å få med seg noe herfra på, mot et solid og konkurransedyktig lag. Spesielt når de spiller hjemme. Vi var sterke i alle faser av spillet. Det er trolig vår beste kamp siden desember. Det var en veldig komplett forestilling. Atlético er et flott lag med en fantastisk trener. Vi drar hjem veldig glade, selvsagt. Vi var gode i forsvar, i angrep, vi presset briljant og var solid på dødball, både offensivt og defensivt. 

Nøkkelen til seier

Vi er alle en del av laget, og det viktigste er spillerne. Det er de som trener, viser den fysiske innsatsen og hjertet i hver kamp. Spillerne fortjener 95% av kreditten for seieren. Den resterende biten er resten av oss - det medisinske apparatet, trenere, fans... Real Madrid kjemper alltid til slutten, og vi må fortsette. Vi må holde beina på jorda og fortsette å jobbe hardt. 

Vinicius 

Han er bare 18 år og han har mange år foran seg i fotballen. Han kan nå så langt han bare vil i sin karriere. Han er et barn, noen av oss har barn i hans alder. Han har nettopp kommet hit, og selvfølgelig blir han bedre hele tiden. Han lærer fra de beste, og han blir godt informert og tatt vare på av resten av laget. 

Reguilón

Han har vist vei for alle unge spillere i klubben. Han viser at det alltid er en sjanse for dem hvis du har talent, dedikasjon og et hardtarbeidende image. Med de egenskapene har du mulighet til å komme deg inn på førstelaget til Real Madrid. 

Bale

Han kom tilbake i garderoben smilende, han var fornøyd med målet sitt. Han toppet en kamp som var intens og hver dag synes han å være bedre. 

VAR

Trenerne har ikke lov til å se reprisene, og nå er alt vi kan gjøre å vente og håpe at dommeren finner frem til riktig beslutning. Det er en ting vi alle må vende oss til.

Ajax

For to måneder siden spilte vi bra. Real Madrid er alltid favoritter uansett form grunnet vår historie. 

Ajax er altså motstander når Champions League sparkes i gang igjen kommende midtuke. Kampen spilles onsdag 13. februar 21.00 i Amsterdam, og er den første av to kamper i åttendedelsfinalen. Returkampen spilles på Santiago Bernabéu 5. mars. Tror du Los Blancos kan videreføre den gode formen inn i sluttspillet i Champions League?


Pmn6