Extra large zsdawdawdawdawd
KALD VELKOMST: Real Madrids målvakt fikk en kald velkomst i det han møtte gamleklubben.

Spillerkommentarer: Atlético Madrid (B)

Thibaut Courtois og Sergio Reguilón møtte pressen etter borteseieren mot Atlético Madrid.

Atlético Madrid 1-3 Real Madrid
Estadio Wanda Metropolitano
LaLiga Santander, runde 23
Lørdag 9.februar, kl:16.15

0-1 Carlos Casemiro (16') - Assist: Sergio Ramos
1-1 Antoine Griezmann (25') - Assist: Ángel Correa
1-2 Sergio Ramos (42') - [Straffespark]
1-3 Gareth Bale (75') - Assist: Luka Modric

RØDT KORT: Thomas Partey (80')

Thibaut Courtois 

Vi er alle oppspilte, vi spilte en god kamp og fortjente å vine. Vi har gått forbi på tabellen, og det er nettopp det vi må gjøre hvis vi skal ha en sjanse til å vinne La Liga – vinne kamper og få rivalene til å miste poeng. Vi må fortsette den gode formen inn i onsdagens Champions League kamp. Våre 11 spillere var overbevisende, vi forsvarte oss godt og spilte godt i angrep. Vi visste de kom til å angripe fra start, men vi klarte å sniffe opp farene på stillingen 0-1. Da stillingen ble 1-1 beholdt vi roen og holdt ballen i laget. Ramos tok utnytte av straffesparket og alle var sikre på at det skulle bli mål. 

Reporter: Kontroll av kampen

Dette er det lagarbeid er, kjempe, ofringer for hverandre å spille god fotball. Vi har virkelig kvalitet og holdt roen med ballen i laget. Vi visste de kunne stille opp med høyt press, men vi kom oss igjennom det med godt kontringsspill. Vinicius er en topp-spiller og skaffet oss straffesparket og spilte en svært god kamp. 
Jeg er her for å spille kamper og vinne dem. Jeg har enorm respekt for Atlético Madrid og deres fans, noe jeg fikk etter å ha tilbrakt tre år og opplevd flere fantastiske øyeblikk. Man ønsker jo selvfølgelig at man får en god velkomst, som i Chelsea. Sånn er det bare når man signerer for en rival, slike ting skjer. Jeg er fokusert på arbeidet mitt å vinne kamper med mine lagkamerater, det gjorde vi i dag – jeg er fornøyd. 

Sergio Reguilón

Vi visste at med seier her kunne vi gå til 2. plass i ligaen. Vi kom inn i kampen sultne på seier og med masse energi. Det er et derby, man får en spesiell motivasjon og vi klarte å produsere en veldig god kamp. Vi er fulle av selvtillit, vi nyter den formen vi er inne i og det kan ses når vi er ute på banen. Vi jobber alle for hverandre, vi er et lag og ting går akkurat sånn vi ønsker det. Lag er nøkkelordet, det er det viktigste elementet rundt alle tingene vi gjør på en daglig basis, vi jobber alle hardt og gjør vår del. Til slutt vil resultatene komme av seg selv. Vi må jobbe hardt hver eneste dag. Vi visste det var en god sjanse på å kutte ned på lederen, og vi klarte å gjøre det. Vi drar hjem med positivitet og fokuset på neste kamp. 
Pmn6