Extra large isco skade
SKADET: Isco har pådratt seg smerter i rygg-og nakke, og han vil derfor være ute i en liten periode.

Skadeoppdatering: Isco

Isco avbrøt fredagens trening med smerter i rygg- og nakke, og nå har klubben bekreftet skaden.

Isco har slitt svært med å få spilletid under Santiago Solari, og denne uken virket det som om konflikten mellom dem nådde sitt klimaks da Isco på sosiale medier uttrykte sin misnøye med mangelen på spilletid. Det er vanskelig å si om Iscos mangel på spilletid er et resultat av et rent taktisk misforhold mellom Solaris tanker om hvordan Real Madrid skal spille og hvordan Iscos spillestil er, eller om det ligger noe mer bak det. Det er likevel ingen tvil om at Isco ikke har imponert noen når han først har fått muligheten sent i kampene. Det er selvsagt begrenset hvor mye spanjolen klarer å påvirke en kamp når han kommer innpå i slutten av en andreomgang. 

Les også: Atlético Madrid 1-3 Real Madrid

På fredagens trening måtte Isco forlate treningsfeltet med smerter i rygg og nakke. Nå har altså klubben bekreftet at midtbanemagikeren vil være ute i en periode. Selv om det er uklart hvor lenge Isco vil være ute med sin skade, har likevel MARCA meldt på sine nettsider at spanjolen mest sannsynlig mister den første kampen mot Ajax i åttendelsfinalen av Champions League på onsdag. Dermed føyer Isco seg inn på listen over skadde spillere sammen med Vallejo og Llorente. 

Real Madrid har kommet med følgende pressemelding angående Iscos skade: 

Etter tester gjennomført av vårt medisinske personell på vår spiller, Isco, har blitt diagnostisert med nakke- og ryggsmerter. Hans progresjon vil følges kontinuerlig. 
Pmn6