Extra large solariio
UEFA-INTERVJU: Santiago Solari har snakket med UEFA i forkant av onsdagens kamp mot Ajax.

Solari: - Ingenting er umulig for Madrid

Santiago Solari har snakket med UEFA i forkant av onsdagens kamp mot Ajax.

Det kommer til å bli vanskelige kamper mot Ajax. Real Madrid må leve opp til historien sin for å gå videre til neste runde. Ajax viste forrige sesong at de er et godt lag, og de har fortsatt i riktig spor denne sesongen.

Real Madrid har vunnet hele 13 Champions League-titler, føler du på et ansvar om å vinne igjen?

Vi er stolte over historien vår og gleder oss til utfordringene som er foran oss. Denne klubben ser alltid med stolthet på fortiden, men vi ønsker også å bygge for fremtiden.

Hva tenker du om Ajax?

Ajax er veldig kjent for den jobben de gjør med sitt ungdomsakademi, og for måten de ønsker å spille offensiv fotball på. De jobber slik enda og er bedre denne sesongen . Det kommer til å bli vanskelige kamper, slik det alltid blir i Champions League.

Hva er din fotballfilosofi?

Fotball skaper drømmer og illusjoner. Det å spille på det høyeste nivået er en drøm man har fra man er en liten gutt. Når man deretter spiller på det høyeste nivået blir drømmen å vinne ligaen, Champions League eller VM. Supporterne drømmer de også, de ønsker å se sitt lag vinne. Noen ganger blir ikke disse drømmene til realitet, og det er da man må stå opp og tørre å drømme igjen.

Kan Real Madrid vinne Champions League igjen?

Ingenting er umulig for Real Madrid.
Pmn6