Extra large 15466211312883
TO LEGENDER GJENFORENT: Pepe signerte for Porto i Januar og er dermed gjenforent med San Iker. Her fra tiden i Madrid. (MARCA)

Ukens oddstips del 1: Champions League-spesial

Verdens gjeveste klubbturnering er tilbake med mange spennende kamper!

Champions League, eller Real Madrid League er endelig tilbake etter en lang pause etter gruppespillet. Real Madrid møter Ajax, Solskjær og United møter PSG, Tottenham møter Dortmund og Roma tar i mot Porto. Vi har valgt ut noen gode spill for å gjøre det mer spennende.  I første omgang inkluderer vi kun morgendagens spill. Onsdagens spill blir lagt ut i morgen. Her er tirsdagens tips:

Spill nummer 1(7 units)
Manchester United- Paris Saint-Germain
Begge lag scorer
@1,55

Solskjær har gjort underverker med United og de røde djevlene er virkelig i form om dagen. PSG mangler Neymar og Cavani, men har fortsatt spillere som Mbappe, Di Maria og Draxler. Hjemme eller uavgjort er meget fristende, men burde da kombineres grunnet at oddsen kun er 1,32 hos Fansbet. Vi førsøker oss på begge lag scorer til 1,55.

Spill nummer 2(8 units)
AS Roma- Porto
Begge lag scorer
@1,68

En meget spennende fotballkamp med to jevne lag. Roma har storscorer Dzeko, mens Porto har forsterket med Pepe i januar, men har i tillegg brasilianeren Tiquinho på topp som har bøttet inn mål i Liga NOS. Roma er særdeles svake defensivt, men pleier å bøtte inn mål på hjemmebane uansett motstander. Tungt vektet spill.

Oddsen er levert av Fansbet.

Pmn5