Extra large 0 1
HISTORISK: Solari har mye respekt for den historiske klubben Ajax, og mener ikke de er inne i en dårlig periode.

Solari før kamp: Ajax (B)

Santiago Solari snakket med pressen før den første Champions League-åttedelsfinalen mot Ajax.

Onsdag kveld møtes Real Madrid og Ajax til den første kampen i åttedelsfinalen i årets Champions League. Da Real Madrid trakk Ajax i trekningen i desember, ble det ikke sett på som en drømmetrekning for Los Blancos. På den tiden imponerte Real Madrid ingen med spillet sitt, mens Ajax gikk ubeseiret ut av sin gruppe, der de blant annet møtte Bayern Munchen. Siden den gang har mye endret seg. På de fire siste kampene i Eredivisie har Ajax bare vunnet en kamp, og de tapte blant annet 6-2 mot Feyenoord. Real Madrid på sin side har virkelig funnet formen i det siste, og viste i helgen hvem som er storebror i Madrid, da de slo Atletico Madrid 3-1.

Kampen

Jeg tar sikte på at vi skal produsere en forestilling som er like disiplinert som den vi så for to dager siden. Målet er det som spillerne deler fordi fotball handler om å bygge ting dag på dag. Vi nærmer oss kampen med ydmykhet og samme engasjementet som den forrige kampen vi spilte. 
Vi har gode minner fra dette stadionet. Etter Champions League-seieren (den sjuende Champions League-tittelen) kom det mange flere titler og la oss håpe at denne kampen fortsetter den trenden. Vi tar hensyn og respekterer klubben som er en stor klubb og som for øyeblikket klarer seg godt. 

Ajax

Jeg synes ikke at de går gjennom en dårlig periode, jeg er ikke enig i det. De har en god sesong, og de er en motstander med noen veldig gode spillere som kombinerer fint. Vi må respektere alle motstandere fordi de har alle fortjent å vinne kampene sine. 

Lagets nåværende form

Det er slik dette yrket er. Når du taper blir alt dømt nord og ned, og når du vinner, er alt bra. De som er på innsiden, fokuserer bare på å konkurrere og i morgen har vi vår neste kamp. Det er her fokuset ligger fordi det er en viktig kamp. Det er den måten oss trenere og spillere ser på ting og det er bra at det er slik det er.

Sergio Ramos

Sergio Ramos er en fantastisk karakter og er veldig konkurransedyktig, og det er ikke tilfeldig at han har fått så mange kamper. Dette historiske Real Madrid-laget bærer karakteren til Sergio Ramos og la oss håpe at vi kan fortsette å se han spille mange kamper. 

Marcelo

Han er en stor spiller og er vår vise-kaptein. Han er et klubbikon og han legger alltid Real Madrid foran alt annet. Han trener veldig bra, akkurat som resten av spillerne. Vi er glad i han alle sammen og han trener alltid med et smil rundt munnen.

Reguilón & Vinicius Jr.

Jeg er overbevist om at hvert medlem av troppen vår kan spille alle kamper. 

Antonio Pintus

De er alle viktige: fitness-trenerne, det medisinske apparatet, fysiologene og alle andre som jobber med oss og hjelper oss med mange forskjellige ting, inkludert kolleger fra medieavdelingen. Alle prøver å gjøre en best mulig jobb innenfor sine spesielle felt slik at spillerne føler seg så komfortabel som mulig. Alle må kreve litt fortjeneste, men den største kreditten går til spillerne, de er de som legger sitt hjerte og sjel inn i det.

Hva synes du om det Solari sa på pressekonferansen?

Pmn6