Extra large ferdig daaaaaaaaaaaaa
BORTESEIER: Vinicius Jr. var nøkkelen til Benzema sin 0-1 scoring i det Real Madrid tok ledelsen på Johan Cruyff Arena

Spillerkommentarer: Ajax (B)

Vinicius Jr. og Nacho møtte opp i pressesonen etter Champions League oppgjøret mot Ajax.

Ajax 1-2 Real Madrid
Johan Cruyff Arena, Amsterdam
Champions League, 8.delsfinale (1/2)
Onsdag 13.februar, kl:21.00

0-1 Karim Benzema (59') - Assist: Vinícius Júnior
1-1 Hakim Ziyech (75') - Assist: David Neres
1-2 Marco Asensio (87') - Assist: Dani Carvajal

Vinicius Jr

Vi ble nødt til å lide I denne kampen, men det er å forvente hvis man vil vinne denne turneringen, hele laget er forberedt på det. Vi presterte bedre etter hvilen og klarte å få med oss seier på bortebane, noe som er det viktigste. Vi må endre fokuset vårt å spille bedre. Når alle spillerne i troppen er tilgjengelig, må den utvalgte gi sitt beste for å sikre seieren. Benzema har hjulpet meg stort siden jeg ble med på førstelaget, jeg gir alltid mitt beste. 

Nacho 

Ajax spilte svært godt, de presset høyt og hvis vi kan ta med oss noe positivt fra i dag, er det resultatet. Det å score to bortemål i denne turneringen er kritisk. VAR er alltid positivit hvis det er der for dommerne å hjelpe til i vanskelig situasjoner. I fotballen må man kjenne sine styrker, Ajax gjorde det i kveld. Vi var dog en tøff nøtt å knekke og viste god mental styrke, vi er Real Madrid og vi vet hvordan vi skal komme oss over tøffe perioder i løpet av en kamp. Vi har også meget god kvalitet på topp. 
I starten av kampen var vi på et tøft stadium, vi manglet selvtillit, nå er selvfølgelig stikk motsatt. Det er viktig at alle spillerne er fokuserte da vi har flere store kamper kommende de neste ukene, vi er fortsatt med i kampen for flere trofeer. Real Madrid er alltid respektfulle, men i denne seiersrekken ser rivalene at vi kjemper til siste slutt og ikke mangler den gnisten man trenger. 

Reporter: Sergio Ramos

I fokus i dag er seieren og Ramos med 600 kamper. Han er et fantastisk eksempel for resten av laget, jeg håper han spiller mange flere kamper for oss. 

Reporter: Benzema 

Jeg har kjent Karim i flere år, det er ingen tvil at det oser kvalitet, dette har så langt vært et brilliant år for han. Jeg er glad på hans vegne at han får vist sin kvalitet og jeg håper han fortsetter å hjelpe laget fremover, det er en skikkelig boost. 

Reporter: Vinicius Jr. 

Han viser kamp for kamp at han er en Real Madrid spiller. Han er ung men har noen utrolige talenter, han har hjulpet oss flere ganger. Han er virkelig rask!

Reporter: Asensio 

Han gjør det veldig bra, jeg håper han fortsetter å score avgjørende mål for oss. Treneren har vist oss alle at hver og en får sine øyeblikk til å gjøre sitt igjennom sesongen, alle spillerne er viktige og når noen som ikke vanligvis starter, viser de kvaliteten sin. 
Pmn6