Extra large solari 12
EN FORNØYD TRENER: Santiago Solari var stort sett fornøyd med det laget hans viste, og hyllet samtidig styrken i gruppen.

Solari etter kamp: Ajax (B)

Real Madrid skaffet seg et godt borteresultat til returkampen på Santiago Bernabéu. Etter kampen hyllet treneren styrken i laget.

Kampen

Vi visste hvordan vi skulle spille bra når vi trengte det. Vi jobbet hardt når det var nødvendig, samtidig som vi trakk oss litt tilbake når vi trengte det. Dette viser styrken som bor i gruppen. For å slå Ajax trengte vi at alle ga alt, ellers ville det vært vanskelig å få et resultat. 

VAR

Vi trenere har ikke monitorer. Vi stoler på VAR og hva dommerne sier. 

Asensio

Jeg er veldig fornøyd med målet og Asensios prestasjon. Vi har hatt fire kamper siden han kom tilbake fra skade, og han har spilt i tre av dem. I kveld presterte han som han er nødt til fra øyeblikket han kom inn. Det var ikke bare målet som var bra, men også måten han løp og slet på og holdt på ballen. Han forsvarte seg også godt og var modig nok til å møte innlegget for å score. 

Ajax

Det er ingen lette kamper i en åttedelsfinale i Champions League, da det ikke er et lag som ikke er veldig sterkt. Ajax spilte med stor energi, de ga alt og de gjorde at vi virkelig måtte kjempe for seieren. 
Pmn6