Extra large kb9
KONGEN: Karim Benzema har uten tvil hatt sin beste sesong for hovedstadsklubben i Cristiano Ronaldo sitt fravær.

Ukens oddstips: La Liga runde 24

La Liga er tilbake og det er duket for en ny runde av ukens oddstips.

Det er duket for en ny runde La Liga, og vi har i den anledning fått innvilget vår forespørsel om et spesialspill denne helgen av vår samarbeidspartner Fansbet. Real Madrid har vært i strålende for den siste tiden og tar i mot Girona på Estadio Santiago Bernabéu på søndag. Her er ukens tips:

Spill nummer 1: SPESIALSPILL(5 units)
Real Madrid-Girona
Hjemmeseier, begge lag scorer og Vinicius slår minst en målgivende
@ 4,50

Vinicius er i toppform og hadde nok en målgivende pasning borte mot Ajax på onsdag. Partnerskapet mellom Vinicius og den mer rutinerte Karim Benzema har vist seg til å fungere strålende. Los Merengues hadde stålkontroll på Girona i cupen, og vi har troen på nok en seier. Girona har gode spillere framover på banen og vi tror ikke at Los Blancos holder nullen. 


Spill nummer 2(7 units)
Barcelona vinner mot Valladolid og Atletico vinner mot Rayo Vallecano
@ 1,91

Atletico tapte sist mot Los Blancos og avga dermed tre viktige poeng til fordel for storebror.  Los Rojiblancos kan ikke avgi mer poeng hvis dem ønsker å hevde seg i toppen, men får ingen lett oppgave borte mot Rayo. Vi tror likevel at Atletico tar en knepen og oppskriftsmessig 0-1 seier. Barcelona møter Valladolid hjemme på Camp Nou og kommer nok til å få sin revansje etter 0-0 borte mot Athletic Club forrige serierunde.

Oddsen er levert av Fansbet.

Pmn6