Extra large asdasd
NØKKELSPILLER: Fidalgo er spilleren med flest antall minutter for Castilla denne sesongen, spanjolen har spilt 1811 minutter.

Før Castilla-kamp: Navalcarnero

Real Madrid Castilla kommer fra et uavgjort resultat mot Cultural Leonesa (H).

Navalcarnero - Real Madrid Castilla
Estadio Municipal Mariano González
Segunda División B I, runde 25
Søndag 17.02.2019 kl. 16:30

Castilla lå under 0-2 etter drøye 50´ minutter spilt men etter to scoringer fra Dani Gómez. Det ender 2-2 på Estadio Alfredo Di Stefano og José Manuel Díaz kan puste noe lettere ut. Manageren som har uttrykt at gullkampen ikke er langt nær på over for de.

Navalcarnero

Madrid-klubben befinner seg i skrivende stund på en 18. plass på tabellen og ligger kun tre poeng foran Deportivo Febril som har 17 poeng så langt denne sesongen. Laget som skal verte runde 25 av Segunda División B mot Castilla kommer fra en svært tøff periode. Navalcarnero har de siste 10 kampene kun gått av banen seirende en gang i alle turneringer. Forrige serierunde var det Atlético Madrid B som var vert og ydmykte gjestene i det som endte 3-0 til hjemmelaget. Det er vanskelig å se at dette er det samme laget som endte på 6. plass i Segunda B i 2017/2018-sesongen. I kun Segunda B har Navalcarnero tapt alle sine siste 5 kamper.

Real Madrid derimot har hatt en mye bedre periode sammenlignet med motstanderen i morgendagens kamp. Castilla er nummer fem på form-tabellen de siste fem kampene og har fått med seg totalt 8 poeng. Det har resultert i to seire og to uavgjort. Tapene kom mot formsterke Atlético Madrid B og  Pontevedra. José Manuel Díaz ønsker at hele laget går ut å angriper  ballen, viser intensitet og bruker de ferdighetene man har til å hjelpe hver eneste lagkamerat ute på banen, dette har vært filosofien til den argentinske treneren hele veien.

Lagoppstilling

Antatt lagoppstilling Real Madrid Castilla: Belman, López, Fran García, Álex, Javi Sánchez, Jaume, De Frutos, Ayoub, Cristo, Seoane, Augusto.

Stikker Real Madrid Castilla av med seieren?