Extra large skjermbilde 2019 02 18 kl. 09.54.45
IKKE FORNØYD: Santiago Solari var naturlig nok ikke fornøyd med prestasjonen til laget søndag ettermiddag.

Solari etter kamp: Girona (H)

Real Madrid gikk på et forsmedelig tap mot Girona søndag ettermiddag. På pressekonferansen etter kampen forsikret likevel treneren at laget vil fortsette å kjempe på alle fronter.

Poengtapet

Det er veldig synd. Vi tapte poeng mens rivalene våre vant, så vi er lengre unna nå. Vi har vært i god form i det siste og kuttet gapet opp til de andre tetlagene. Nå må vi bare fokusere på å bli sterkere, men vi er tre poeng lenger bak enn vi var i går. LaLiga er ikke over, absolutt ikke. Vi vil fortsette å kjempe på alle tre fronter. Hver kamp er vanskelig, det spiller ingen rolle hvem det er mot. Det har blitt vist her i dag. Girona var veldig godt disiplinert. 

Girona

Du vil alltid få lag som gir det lille ekstra i disse kampene. De var gode i dag i første omgang til tross for vår dominans, før de kom ut med ekte energi i den andre omgangen og satte presset på og angrep godt. Vi var ikke flinke nok til å komme bak de, samtidig som vi var for dårlige foran mål. Det bærer deg ned fysisk og mentalt, og trykker ned konsentrasjonen... Det er mange faktorer. Vi har hatt mange tøffe kamper vi har vært gjennom, og kanskje vi kjente på det i andre omgang. 

Ramos´ røde kort

Det er en del av fotballen. Enkelt og greit. 

Marcelos prestasjon

Jeg syns han gjorde det greit. 

Vil du endre på noe når det gjelder innbyttere?

Dette er umulige spørsmål. Hypotetiske situasjoner, enten i fortiden eller i fremtiden, er ikke noe vi kan ta opp. Vi tar beslutninger og prøver vårt beste, noen ganger får vi ikke det resultatet vi ønsker. 

Neste kamp for Real Madrid er neste søndag, da laget gjester Levante til en ny runde i LaLiga. Tror du guttene klarer å slå tilbake etter det skuffende resultatet mot Girona?

Pmn6