Extra large ferdig
TAP: Tre poeng tapt, utvist kaptein og en skuffende prestasjon av Los Blancos - spillerne uttrykker at dette var en glipp.

Spillerkommentarer: Girona (H)

Courtois, Vazquez og Odriozola møtte pressen etter 1-2 tapet mot Girona søndag ettermiddag.

Real Madrid 1-2 Girona
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 24
Søndag 17.februar, kl:12.00

1-0 Carlos Casemiro (25') - Assist: Toni Kroos
1-1 Christian Stuani (65') - [Straffespark]
1-2 Pedro Portu (74')
 

Les også: Real Madrid 1-2 Girona

Intervjuer 

Thibaut Courtois 

Vi spilte en god  første omgang, i andre del av kampen mistet vi tempoet og det var ikke likt som i de siste kampene. De hadde to sjanser jeg fikk stoppet men, men i andre omgang av kampen var motstanderen gode og truet oss på vår egen banehalvdel. Girona gjør det alltid vanskelig for oss, dette var tre poeng vi måtte vinne. 
Det var synd med straffesparket, etter dette slet vi med å kontrollere kampen og det var da de scoret 1-2-målet. Vi reagerte ikke og bra og Girona stakk av med seieren. Fremover må vi spille bedre og vinne kamper, første test er mot Levante. Vi må fortsette å kjempe. La Liga er et maraton. 

Lucas Vazquez

Lagets prestasjoner I førsteomgang var bra men vi feilet i 2. omgang. Kampen ble vid åpen. Vi var ikke skarpe nok og klarte ikke å kontrollere kampen. Vi må se på oss selv, analysere og gjøre det klart at disse feilene ikke skjer igjen. Vi kjenner Girona godt, vi har spilt mot de tre ganger allerede denne sesongen. Dette er svært frustrerende for oss. 
Jeg tror ikke det er mye som må gjøres for å få oss på rett kjør. Det er fortsatt mye som skal til for å avgjørende La Liga trofeet. Det er noen viktige kamper som kommer, vi ønsker å gjøre store ting. Vi har fortsatt en sjanse i La Liga, vi kan ikke utelukke oss selv. Vi må reise oss fra dette tapet og jobbe til siste slutt.

Alvaro Odriozola 

Dette er et tøft øyeblikk for oss. Vi har vært gode i det siste og taklet alt bra, dette er bare en glipp. Vi kunne ha vunnet denne kampen, men til slutt, klarte vi ikke å gjøre nettopp det. Vi må samle oss igjen og se fremover, det er noen svært spennende og viktige kamper foran oss. Real Madrid kan aldri utelukkes, vi skal fortsette å kjempe. 
Det finnes ingen unnskyldninger her. Girona fortjente å vinne. I første omgang spilte vi godt, vi hadde også sjanser til å komme oss inn igjen i kampen, selv om denne gangen klarte vi det ikke og motstanderen spilte sitt eget spill godt. Vi må komme oss inn igjen i den gode formen vi har vært i. I Real Madrid gir vi alltid 100%. Dette tapet er et slag mot laget og fansen, men, vi gir aldri opp.
Sånn er terminlisten, det er ingen unnskyldninger. Vi er fortsatt med i alle tre turneringer. La Liga er en tøff turnering, i tidligere sesonger har vi fått poengene vi trengte, vi skal kjempe til siste slutt. 

Hva syntes du om spillernes intervjuer? 

Pmn6