Extra large skjermbilde 2019 02 20 kl. 19.00.32

MARCA: Militão til Real Madrid for €50M

En ny signering skal være rett rundt hjørnet.

Real Madrid har hatt utfordringer på midtstopperplass denne sesongen. Både Sergio Ramos, Raphaël Varane og Nacho Fernández har til ulike tider vært ute med skader eller suspensjoner. I utgangspunktet skulle man ha god dekning, men Jesús Vallejo har vært gjennom et fryktelig skademareritt, og derfor har ikke Real Madrid hatt like god dekning bak Ramos og Varane som man hadde ønsket seg før sesongstart.

Les også: En hyllest til Ramos: 200

Mange Real Madrid-fans har vært veldig tydelige på at klubben bør handle inn en ny midtstopper, og nå ser det ut til at ønsket kan gå i oppfyllelse. Real Madrid har lenge blitt koblet til Eder Militão, som for øyeblikket spiller i FC Porto. Denne uken melder MARCA at den brasilianske midtstopperen er så godt som klar for Real Madrid, og at kun signaturen mangler før overgangen er på plass.

Militão har etter sigende en utkjøpsklausul på €50 millioner, og Real Madrid skal være villige til å møte Portos krav. Dette må imidlertid helst skje før sommeren, når stopperens klausul angivelig stiger til €70 millioner. Interessen for Militão har neppe sunket blant de europeiske toppklubbene i det siste, ettersom 21-åringen har vunnet prisen som månedens beste forsvarsspiller i den portugisiske eliteserien for fjerde gang på rad.

Vil Militão være en riktig signering, eller burde Real Madrid heller satse på noen andre?

Pmn6