Extra large solari og p rez
SAMTALER: Florentino Pérez og Santiago Solari skal angivelig ha deltatt i et møte tirsdag kveld som tok over to timer.

Snakket med hverandre i over to timer

Florentino Pérez og Santiago Solari skal angivelig ha deltatt i møte tirsdag kveld som tok over to timer.

Den troverdige MARCA-journalisten, José Félix Díaz, melder at Florentino Pérez og Santiago Solari møtte hverandre tirsdag kveld for å snakke om klubbens situasjon og de utfordringene som venter Real Madrid de neste ukene.  Florentino Pérez og styret ønsket at klubben ikke skal vise noe svakhetstegn de neste ukene, da man nå går inn i en sesongdefinerende periode.

Les også: Anken har blitt avvist

Helgens tap mot Girona har fått en del spørsmålstegn til å komme tilbake igjen, og Pérez ville vite hvordan troppens tilstand er i forkant av viktige kamper mot Barcelona og Ajax. Real Madrid hadde lenge vært inne i en svært god periode, og håpet om å vinne LaLiga var tilbake igjen, men forrige helgs tap mot Girona har gjort slik at Real Madrid ligger ni poeng bak Barcelona med 14 serierunder igjen å spille.

De høye herrene i Real Madrid var ikke fornøyde etter tapet mot Girona, og de var skuffet over noen av avgjørelsene til Santiago Solari. Han gjorde blant annet seks bytter fra kampen mot Ajax, og de er skuffet over at han ikke lot Vinicius starte foran 70 000 tilskuere mot Girona. Florentino Pérez har gjort det klart og tydelig at de støtter treneren og troppen, og at de satser på at Real Madrid ikke går på et slikt nederlag som det de gjorde mot Girona igjen.

Er det noe du mener Solari burde gjort annerledes mot Girona?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07