Extra large solari for kamp
PRESSEKONFERANSE: Santiago Solari snakket med pressen i forkant av morgendagens kamp mot Levante.

Solari før kamp: Levante (B)

Santiago Solari har snakket med pressen i forkant av morgendagens tøffe bortekamp mot Levante.

Real Madrid gjester Estadi Ciutat de Valéncia i morgen kveld, til en svært tøff bortekamp mot Levante. Real Madrid tapte mot Girona forrige søndag, og rekken av ubeseirede kamper endte dermed på åtte for Los Blancos. Real Madrid tapte selvsagt også det motsatte oppgjøret mot Levante på Santiago Bernabéu i oktober, og det er dermed ingen tvil om at det blir et revansjelystent Real Madrid-lag som entrer banen i Valencia i morgen kveld. Det blir dog uten kaptein Sergio Ramos, som er suspendert på grunn av det røde kortet han pådro seg mot Girona forrige helg. Kampen mot Levante starter også en svært tøff uke for Real Madrid, som allerede på onsdag skal spille returoppgjør i Copa del Rey mot Barcelona. Kun fire dager senere er det duket for nytt El Clásico på Santiago Bernabéu, denne gangen i LaLiga. 

Les også: Før kampen: Levante (B)

Vi forbereder oss til hver kamp med full forpliktelse. I morgen er det Levante, og det er vår jobb å fortsette å kjempe for LaLiga-tittelen helt til slutt.
Vi må være forsiktig mot Levante, fordi de er et lag som har noen svært raske spillere framover på banen. De har vist det i sine siste kamper, forrige del av sesongen også, og i det forrige oppgjøret mot oss. Vi blir nødt til å være aggressive når det kommer til målet deres og dominere ballbesittelsen. 

Tette luken

Vi ser alltid etter å tette luken, det er vårt mål, og det er det vi forbereder oss for. Vi har klart å gjøre det, men forrige helg tapte vi poeng, og nå er vi nødt til å tette luken igjen. Vår plikt er å kjempe for La Liga-tittelen til slutten. I morgen har vi en tøff kamp på et vanskelig sted foran oss, og vi blir nødt til å vise det nivået av konsentrasjon som en slik kamp krever av oss. Vi vet hvor vanskelig det kommer til å bli.

Kampprogram

Kalenderen er interessant. Det gir oss god underholdning, men fordi vi ikke er dem som bestemmer det, blir vi bare nødt til å se på det som en større utfordring. Jeg brukte ikke ordet «tilfeldig». Jeg sa at det gir oss god underholdning, det holder oss på tærne, og det å spille under vanskelig omstendigheter er noe vi vi kommer til å behandle som en ekstra utfordring. 
Spillerne er de som går på banen, avslutter sjansene og viser fram sin karakter og fysiske form. Det er de som fortjener æren for denne rekke med veldig gode kamper og den positive trenden. Vi hadde likt å vinne forrige helg, og dermed være litt nærmere målet vårt. Men vi har også oppnådd noen svært gode ting, og det faktum at vi er i god form når vi går inn i denne veldig viktige uken, hvilket jeg ikke vil diskutere videre på grunn av fokuset vårt på Levante-kampen, er på grunn av alt det gode arbeider vi har gjort tidligere. 

Ramos

Problemet har blitt ryddet opp. Hendelsen er klar i seg selv, og dersom det var noen spørsmål, så har Sergio ryddet opp i dem for noen dager siden. Vi har ingen tvil om det. 

Samtalen med presidenten

Hvorvidt jeg snakker med folk eller ikke, og alt som blir diskutert, er privat.

Vinícius’ avslutninger

Han er en ung spiller, han har scoret mål og han vil få mange flere. Han lærer nye ting hver uke. Han har mye å lære, og mange gode lærere, ettersom han er omringet av de beste i spillet, og vi håper at han kan fortsette å forbedre seg. Vi er alle her for å støtte ham. 

Hvordan takler du kritikk?

På samme måte som jeg takler ros. 

Marcelo

Marcelo trener svært godt, akkurat som resten av laget. Nå mangler vi bare Llorente, og vi klarer ikke å vente på å få ham tilbake. Jeg ser dem alle med full forpliktelse, fokusert og med smil rundt munnen. Vi har en viktig uke foran oss. Vi er profesjonelle med mange års erfaring, og de vet alle hva denne kampen dreier seg om. De er erfarne og vet hvordan de skal håndtere kritikk og ros. 

Skadeoppdatering 

Isco trente som vanlig i dag, men var ikke klar i går. Llorente er ikke tilbake enda, men vi ser fram til å ønske ham velkommen tilbake veldig snart. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07