Extra large ancelottiii
UENIGHET: Carlo Ancelotti hevder at uenighet med Florentino Pérez angående Gareth Bale fikk han sparket.

Ancelotti: – Gareth Bale kostet meg jobben

Den tidligere Real Madrid-treneren hevder at en uenighet med Pérez angående Bale kostet han jobben.

Carlo Ancelotti er en svært godt likt mann i Madrid. 59-åringen har nærmest heltestatus etter at han var treneren som sikret Los Blancos La Décima, altså klubbens 10. Champions League-trofé, i finalen i 2013 mot byrival Atlético Madrid. Sesongen etter ble imidlertid ikke like suksessfull. Klubben vant ingen store titler, noe som resulterte i at italieneren fikk sparken. Nå har han i et intervju åpnet litt opp angående årsaken til at han fikk sparken etter to sesonger i klubben, der han var høyt elsket av nærmest samtlige spillere.

Er det noe som gjør meg gal i fotball, er det spillere som er egoistiske i kampsituasjoner. De øyeblikkene der en spiller bør sentre, men ikke gjør det, er noe av det verste jeg vet.
Det var en situasjon med Gareth Bale i en kamp mot Valencia som fikk forholdet mellom meg og Florentino Pérez til å eksplodere. Bale burde ha sentret til Karim Benzema, som lett kunne ha trillet ballen inn i åpent mål, men han valgte heller å skyte, og bommet. Jeg byttet ut Bale, og det fikk kaoset til å eksplodere. Florentino Pérez var ikke fornøyd, og etter det gikk ting bare nedover.

Savner du Carlo Ancelotti?

Pmn6