Extra large vini levante
SK: De to unggutta Vinícius og Reguilón snakket med pressen etter seieren mot Levante.

Spillerkommentarer: Levante (B)

Vinícius Júnior og Sergio Reguilón snakket med pressen etter seieren mot Levante.

Det endte til slutt med seier, og tre poeng søndag kveld, hvor to straffespark til gjestene fra Madrid ble avgjørende. Karim Benzema satte det første i mål, mens Gareth Bale sikret seieren med sin scoring like før slutt. Vinícius Júnior kom til flere gode sjanser i løpet av kampen, men slet med å omsette sjansene sine til mål, hvilket han har gjort store deler av sesongen. En annen unggutt som spilte fra start var Sergio Reguilón, og etter kampen snakket begge de to unge spillerne med pressen, hvor de sa følgende: 

Vinícius Júnior:

Begge straffesparkene var klare. Levante klager, men dommeren har gjort det godt gjennom hele kampen. Vi reiser hjem veldig fornøyd. Det var en vanskelig kamp her mot Levante, men vi klarte til slutt å sikre seieren, hvilket er det absolutt viktigste. Det er mange lag som reiser hit uten å få med seg poeng hjem. 

Barcelona i Copa del Rey

Det er en vakker kamp, en av de absolutt beste, og vi ser virkelig frem imot å spille den. Vi går inn i oppgjøret i god form, vi tapte poeng mot Girona, men vi vant igjen i dag, hvilket er det absolutt viktigste. Vi er klare for det som venter, men nå er vi nødt til å hvile i forkant av kampen på onsdag slik at vi har en sjanse til å vinne.
El Clásico er en veldig viktig kamp, og det faktumet at vi har to i løpet av en uke en noe enhver spiller liker. Vi er nødt til å gjøre det samme på Bernabéu som vi gjorde i den første kampen, da vi spilte veldig bra, og i tillegg vil fansen hjelpe oss.  
Jeg jobber alltid hardt, og Solari sammen med noen av spillerne hjelper meg veldig. Jeg er ung, og jeg utvikler meg ved siden av de beste fotballspillerne i verden. 

Sergio Reguilón: 

Vi vet at hver eneste kamp er kritisk, men disse tre poengene vil gi oss selvtillit inn i kampene som kommer hvilket er veldig viktig. Det var en tøff kamp, men vi var i stand til å spille vårt spill, vise ordentlig karakter, og til slutt så endte vi opp med å vinne. 

Lagets innsats 

Vi har hatt en god periode den siste tiden, med unntak av tapet på hjemmebane, men vi kunne ikke la det påvirke oss. Vi er nødt til å fortsette i dette sporet. Hver eneste spiller er klar for hver eneste kamp, og vi ønsker alle å spille hver eneste uke. Vi er nødt til å tilnærme oss hver kamp på forskjellig måte.  

Bale

Han er ikke lei seg. Han scoret et mål, og han er glad, han feiret med resten av laget. 

Copa del Rey mot Barcelona

Vi spiller for en plass i finalen av Copa del Rey, og vi kommer til å gi absolutt alt for å komme oss dit.  

VAR

Casemiro sa at han ble truffet, og at han følte kontakten. Det første straffesparket var klart, jeg syns ikke den situasjonen er kontroversiell. VAR er der for en grunn, dommerne er profesjonelle som er kvalifiserte til å ta avgjørelser i store øyeblikk, og om de valgte den avgjørelsen så er det basert på noe. 

Hva syns du om det unggutta sa? 

Pmn6