Extra large 0 1
FANSEN: Solari sier at fansen er de eneste sikre starterne i returoppgjøret mot Barcelona onsdag kveld.

Solari før kamp: Barcelona (H)

Solari har snakket med pressen i forkant av returoppgjøret i semifinalen mot Barcelona i Copa del Rey.

Kampen

Det kommer til å bli en thriller, et typisk Clásico som vi er vant til i Spania. Denne kampen gjør Spania til fotballhovedstaden i verden, og det er en av tingene som gjør Spania til et strålende land.
Våre fans er de eneste sikre starterne i morgen. Jeg vil se så mange som mulig der ute som støtter oss. Morgendagens kamp er vårt hovedfokus, vi ønsker alle å komme oss videre og ønsker å se en spektakulær kamp. Vi har jobbet hardt for å komme oss så langt i sesongen og fortsatt være med i alle disse turneringene, vi må holde det oppe. Målet er å stå sammen, fokusere og konsentrere seg så godt vi kan på hva vi må gjøre fra første minutt. 

Denne type kamp

Dette er semifinalen i Copa, det er returoppgjøret, den første kampen er ferdigspilt. Det var en flott kamp, og jeg håper vi får se noe lignende i morgen. I andre omgang av første kamp gjorde vi det veldig bra, spesielt mot slutten, og da vi scoret det målet. Vi fikk et gunstig resultat. Vi trenger kontinuitet fordi vi har gjort det bra. Laget vet at de gjør det bra, de vet hvor vi må være.

Gareth Bale

Vi har allerede snakket om Gareth, vårt fokus er nå på morgendagens kamp, og vi håper å leve opp til kravene i oppgjøret. Vi har gått gjennom mange utslagsrunder for å komme så langt. Den første kampen var en flott kamp for fansen, og Gareth og de andre er også fokusert på kampen. Vi står alle sammen i håpet om å vinne som et lag i morgen.
Vi fokuserer på denne store kampen, ikke hva folk sier. Man kan fokusere på en statistikk. Man kan se på mengden av kamper vi har spilt for å fortsatt være deltagere i tre konkurranser. Man kan snakke om hvordan disse spillerne har gått 1000 dager som europeiske mestere, noe som er enestående, men vil snakke om det om 50 år. Vårt fokus sier mye om oss alle. Vi fokuserer på kampen i morgen, det vil bli spektakulært, det kommer til å bli veldig bra. 

Redd for Messi?

Det ordet eksisterer ikke når du konkurrerer i fotball. Vi nyter konkurransen. Vi legger vårt hjerte og sjel inn i dette. Vi kjemper hardt for å vinne hver kamp. Vi ønsker å nyte det.

Hvilken venstreback kommer til å starte?

Det kommer jeg ikke til å si, jeg avslører ikke lagoppstillingen. 

Vinícius Jr.

Hans lagkamerater hjelper ham mye. Veteranene gir ham sin tid til å hjelpe å vise respekten han har oppnådd med sitt talent. Han er kommet hit, viste sitt talent og ydmykhet. De andre har også vært til stor hjelp. Det viktigste for utviklinga er hans talent og arbeidskapasitet, men også det han gir sine lagkamerater. Jeg gjør jobben min så godt jeg kan og prøver å hjelpe ham.

Marcelo

Hver kamp er en ny horisont, en ny utfordring i seg selv. Vi ser i morgen hvem som spiller. Vi er forente og fokuserte på kampen, vi vil spille og komme inn i finalen. For å komme hit, måtte vi slå Girona, Leganés, Melilla... Det er flott at vi er i så mange konkurranser, og vi vil vinne dem alle. 

 Straffen til Casemiro

Når du bruker teknologi for å dømme tolkbare situasjoner, vil det være forskjell på meninger. Jeg tror ikke at det er tvil om straffen hvis du forstår regelen i situasjonen som opptrer. Jeg vet at folk blir sint når dommeren gjør noe galt, men å bli sint når de gjør det riktig... 

Hvem ønsker du å se på venstrebacken mot Barcelona?

Pmn6