Extra large asensio og carvajal
SPENTE: Marco Asensio og Daniel Carvajal gleder seg til El Clásico-oppgjøret mot Barcelona i morgen.

Asensio: – Laget må stå samlet

Daniel Carvajal og Marco Asensio har snakket med Codere om morgendagens El Clásico.

Real Madrid skal møte Barcelona i den avgjørende semifinalen av Copa del Rey i morgen, og takket være et godt utgangspunkt, lever drømmen om første cupfinale på fem år i aller høyeste grad. Det første oppgjøret på Camp Nou endte 1-1 etter scoringer av Lucas Vázquez og Malcom, hvilket betyr at Real Madrid er det laget som er i finalen idet kampen sparkes i gang i morgen kveld. El Clásico er alltid et stort og spesielt oppgjør, men det faktum at en finaleplass står på spill, gjør nok prestisjen i og ønsket om å vinne kampen, enda større for begge lagene. Real Madrid har slitt litt de siste kampene, men laget har likevel kommet relativt godt ut av det resultatmessig, med kun ett tap – mot Girona forrige helg. 

Les også: Før kampen: Barcelona (H)

Det har også vært litt kaos i Real Madrid de siste dagene etter at Gareth Bale ikke feiret etter å ha scoret den avgjørende 2-1-scoringen mot Levante på søndag. Nå har Marco Asensio og Dani Carvajal snakket med tippeselskapet Codere om morgendagens El Clásico. Marco Asensio sier at laget må stå samlet dersom de skal ha mulighet til å slå Barcelona i morgen, mens Carvajal ber fansen om å støtte laget fra første spark. Det er ingen tvil om at det venter en real stormatch når Real Madrid tar i mot Barcelona på Santiago Bernabéu i morgen. 

Carvajal:

Vi føler oss bra. Vi går inn i kampen med et godt resultat i ryggen fra den første kampen, vi vil gå videre til finalen uansett hva som kreves, og vi kommer til å gi alt. 
El Clásico er den ene kampen som alle barn drømmer om å spille, og jeg føler meg veldig heldig som har vært involvert i mange av dem. Det er kamp som blir sett over hele verden. Det er spesielle kamper, og la oss håpe at vi kan komme ut seirende. 

2014-finalen

Vi vant på Mestalla, og det var en veldig god følelse å kunne ta tronen mot vår evige rival. Nå møtes vi i semifinalen, og vi blir nødt til å gi alt for å prøve å nå finalen og løfte nok et trofé. 
Jeg vil be om at fansen skal være vår tolvte mann. Jeg ber dem om å støtte oss fra første spark, og gi oss styrke til å legge ned masse arbeid. Vi kommer til å gi alt vi har på banen, og la oss håpe på at fansen gir alt de har på tribunen. 

Asensio: 

Dette er en veldig viktig del av sesongen. Nå er tiden hvor alt står på spill i alle turneringen vi er involvert i. Laget må være så samlet som alltid, med alle som drar i samme retning. Jeg er sikker på at dersom vi gjør det, går resultatet vår vei. 
Vi blir nødt til å få en god start, med støtte av fansen vår. Vi må gi alt på hjemmebane, og gå for seieren fra første minutt. Copa del Rey er det eneste trofeet jeg ikke har vunnet i Real Madrid enda. Jeg er derfor spesielt begeistret på tanken av å vinne årets Copa del Rey.
Pmn6