Extra large troppen barca h
TILBAKE: Sergio Ramos er tilbake i troppen til Santiago Solari etter å ha vært ute med suspensjon mot Levante på søndag.

Troppen: Barcelona (H)

Santiago Solari har tatt ut 20 spillere til kveldens El Clásico.

Santiago Solar har valg ut 20 spillere til kveldens avgjørende semifinalekamp i Copa del Rey. Real Madrid møter altså sin erkerival Barcelona på Santiago Bernabéu i kveld, og det er dermed duket for verdens største klubboppgjør. Real Madrid har med seg et brukbart utgangspunkt fra det første oppgjøret på Camp Nou, og 1-1-resultatet gjør at Los Blancos er i finalen idet kampen sparkes i gang i kveld. Real Madrid har dog ikke vunnet en El Clásico på Santiago Bernabéu på over halvannet år, og de fleste husker nok 0-3-tapet på lille juleaften forrige sesong. Santiago Solaris mannskap må derfor prøve å omgjøre en dårlig trend i de to El Clásico-oppgjørene som skal spilles denne uken. 

Les også: Før kampen: Barcelona (H)

Når det kommer til troppen er det få overraskelser å melde om. Det eneste som står fram er at Mariano Díaz ikke er med i kveldens kamptropp. Ettersom det ikke er noe tegn på en skade på kraftspissen, tyder det på intet mindre enn en vraking av Mariano. Utover dette er det svært gledelig å se at Sergio Ramos er tilbake i kamptroppen, og viktigheten hans i dette Real Madrid-laget var tydelig mot Levante på søndag. Real Madrids kaptein lever for kamper som dette, og det er dermed helt avgjørende at han spiller i dag. I tillegg skal Keylor Navas stå i mål for Real Madrid i kveld, noe som kan være costaricanerens siste El Clásico for Real Madrid. Les mer om dette her

Troppen:

Målvakter: Navas, Courtois og Luca.
Forsvarsspillere: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola og Reguilón.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Asensio og Ceballos.
Angrepsspillere: Benzema, Bale, Lucas Vázquez og Vinicius Jr.

Hvem håper du å se fra start mot Barcelona i kveld?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07