Extra large  av12918
VIDUNDERBARN: De fleste er enige i at Vinícius Júnior har en stor fremtid foran seg.

Se Vinícius herje med Barcelona

Barcelona-forsvarerne hadde store problemer med å stoppe vidunderbarnet i onsdagens El Clásico.

Vinícius Júnior var en ukjent spiller for de fleste da Real Madrid signerte ham, men brasilianeren har introdusert seg på den største scenen på rekordtid. Han er fortsatt bare 18-år, men herjer så mye for Real Madrid at motstanderfansen allerede har begynt å bue på ham når han mottar ballen, på samme måte som de gjorde med Cristiano Ronaldo.

Les også: Se Reguilóns beste involveringer i El Clásico

I onsdagens storoppgjør mot Barcelona, fortsatte Vinícius i samme spor. Den tidligere Flamengo-spilleren danset rundt med Barcelona-forsvarerne hele kampen, og skapte sjanser både for seg selv og lagkameratene sine. Han sløser fortsatt veldig med sjansene, men dette er helt sikkert noe som kommer til å bedre seg med tiden. Det er lett å glemme hvor ung han faktisk er.

Vi har lagt ut høydepunkter fra Vinícius' opptreden på Patreon, i tillegg til i diskusjonsgruppen vi har på Facebook. Både på Patreon og i diskusjonsgruppen kan du lytte til vår egen podcast, og i diskusjonsgruppen kan du også se våre livestreams, vinne fine premier i konkurranser, arrangere fellesturer/fellesarrangement og så videre.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07