Extra large spillerkom
GOD: Casemiro spilte en svært god førsteomgang for Real Madrid i går kveld.

Spillerkommentarer: Barcelona (H)

Casemiro snakket med pressen i etterkant av semifinaletapet mot Barcelona i går.

Real Madrid tok imot Barcelona på Santiago Bernabéu i den avgjørende semifinalen av Copa del Rey i går kveld. Real Madrid spilte i det store og hele en svært god fotballkamp, og de helhvite dominerte stort sett hele kampen. Los Blancos skapte også mange sjanser, men dessverre klarte verken Vinícius Jr., Karim Benzema eller Lucas Vázquez å omsette sjansene til scoring. Sergio Reguilón og Vinícius Jr. startet sitt første El Clásico-oppgjør på Santiago Bernabéu, og ungguttene var lagets to beste spillere i en kamp Real Madrid dominerte spillemessig. Barcelona var likevel betraktelig hvassere enn Real Madrid framover på banen, og katalanerne scoret på de tre sjansene de hadde i løpet av kampen. Dermed er Real Madrid ute av Copa del Rey. Casemiro spilte en særdeles god førsteomgang for Real Madrid, men brasilianeren var tydelig sliten, og slet mer i andre omgang. Midtbanespilleren snakket med pressen etter kampen. 

Les også: Real Madrid 0-3 Barcelona

Vi kjempet til siste stund, jobbet utrettelige, spilte veldig god fotball, og skaffet oss noen sjanser. Det er slik fotballen er. Dersom du ikke tar kampen til et godt lag som dem, kommer de til å skade deg bakover. El Clásico avgjøres på små detaljer. De hadde tre sjanser, og de scoret på dem alle. Nå må vi tenke på La Liga, og glemme cupen. 

El Clásico på lørdag

Når vi skaper sjanser er vi nødt til å score målene. Vi spilte en av årets beste førsteomganger, men sånn er det bare. Hvis vi taper så taper vi som et lag. Hvis vi vinner er det likt.

Straffen

Jeg lagde straffen, og vi manglet en spiller. Jeg klaget ikke. Jeg prøvde å ta ballen, men Suárez var smartere enn meg, og det var straffespark. 

Cristiano Ronaldo

Vi kan ikke snakke om en spiller som ikke spiller for oss. Vi må snakke om den beste nieren i verden, Karim Benzema, Vinícius Jr., Lucas Vázquez og Bale, som alle er gode spillere, og vi må kjempe sammen med dem. 
Pmn6