Extra large alvaro benitoo
SPARKEN: Juvenil A-treneren til Real Madrid, Alvaro Benito, har fått sparken etter noen kontroversielle kommentarer i media.

Mistet jobben, erstattes av Raúl.

Juvenil A-treneren til Real Madrid, Alvaro Benito, har fått sparken og erstattes av Raúl.

Torsdag fikk Alvaro Benito sparken som Juvenil A-trener i Real Madrid, men ikke på grunn av manglende resultater, men basert på noen kontroversielle kommentarer han kom med om Real Madrid etter tapet i Copa del Rey mot Barcelona. I tillegg til å være trener for ungguttene til Real Madrid, har han flere jobber som ekspert på TV, og etter El Clasico kom han med følgende kommentarer:

Det er flere Real Madrid-spillere som spiller på et nivå som er langt unna det som forventes. Jeg snakker om Casemiro, som ikke burde spille et eneste minutt. I tillegg har du Kroos som er enormt god når ting går vår vei, men når det er motgang gjemmer han seg. Det er flere slike spillere. Jeg vet ikke om Ramos var skadet, men han burde gjort det mye bedre og forhindret en scoring.

Dette er definitivt ting man ikke bør si når man har Real Madrid som arbeidsgiver, og Florentino Pérez og de høye herrene skal ha reagert såpass kraftig på dette at de ga han sparken. Etter at han fikk sparken meldte MARCA kort tid senere at Real Madrid-legenden Raúl Gonzalez blir mannen som skal erstatte han. Selv la Benito ut følgende pressemelding etter at han mista jobben:

Jeg forlater klubben i mitt hjerte vel vitende om at jeg har gjort mitt beste for denne klubben. Jeg har alltid forsvart klubben i mitt hjerte, og kommer til å gjøre dette for alltid. Jeg er veldig takknemmelig for at jeg fikk sjansen til å returnere som trener i klubben jeg spilte for i flere sesonger, og respekterer klubbens avgjørelse. Jeg håper våre veier kan krysses igjen og at dette ikke er et endelig farvel.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07