Extra large  2vc8987
VURDERINGER: Luka Modric var toneangivende, men det var en annen spiller som ble vår "Banens Beste" i kveld.

Spillervurderinger: Barcelona (H)

Her kommer en ny variant hvor spillervurderinger kommer for seg selv i en egen artikkel!

Vi i Peña Madridista Noruega ønsker å forsøke noe nytt hvor vi legger spillervurderinger inn i en egen artikkel kort tid etter kampslutt. Dette kommer til å vedvare i en prøve-periode, hvor dere som lesere må gi tilbakemelding på hva dere foretrekker. Det endte til slutt 0-1 på Santiago Bernabéu etter scoring av Ivan Rakitić, og Real Madrid har derfor til gode å slå erkerivalen denne sesongen. Dette kommer i tillegg til at de har tapt begge oppgjørene mot laget fra Katalonia på hjemmebane, samt blitt gått forbi av klubben på innbyrdes statistikk. Ingen av lagene imponerte nevneverdig, men Barcelona scoret det viktige målet, og får derfor med seg alle tre poengene. 

Vurderinger: 

Thibaut Courtois (4): Får som på onsdag ikke veldig mye å gjøre, men svikter en avgjørende gang da Rakitić kommer alene gjennom og lobber over han. Der burde han blitt stående inne, og gjør en svak involvering. Ellers er han trygg og god som vanlig. 

Dani Carvajal (6): Jobber hardt begge veier, og har relativt god kontroll på Dembélé gjennom hele kampen. Gjør noen gode løp fremover i banen, men innleggene treffer ingen medspillere. Har en god stuss til Modric, men leder dessverre ikke til noe. Godkjent kamp av backen. 

Raphaël Varane (5): Står godkjent defensivt, og stanger imot det meste som kommer hans vei. Kan ikke klandres for scoringen da han ikke er involvert i situasjonen. Har noen gode brudd, men blir ikke satt på prøvelser mange ganger, og får derfor godkjent. 

Sergio Ramos (5): Gir litt for mye rom bak seg i forkant av scoringen, og blir straffet for dette da Courtois gjør en dårlig vurdering. Utenom dette er han relativt solid defensivt, og stanger unna det som kommer hans vei. Har noen unødvendige involveringer med armer som treffer motspiller i ansiktet, og må være litt mer forsiktig i fremtiden. 

Sergio Reguilón (7 BB): Jobber som en helt nok en gang, og igjen har han fullstendig kontroll på Lionel Messi. Gjør samtidig en rekke solide løp opp langs siden, hvor han kombinerer godt med Vinícius. Innleggene er ikke alltid gode, men innsatsen er fantastisk, og skulle ønske det smittet over på medspillerne. Banens beste for Los Blancos i kveld. 

Luka Modric (6): Den beste av de på midten, og en av de mest toneangivende spillerne i kampen, da han forsøker å styre tempoet i spillet samt spre baller rundt seg, men får tidvis litt lite hjelp. Det skjer heller ikke mange løp på hans side offensivt, og blir derfor spillende mye sidelengs utenfor 16-meteren. 

Carlos Casemiro (5): Gjør som vanlig en god jobb med å bryte opp spillet til motstanderne, og har relativt god kontroll de gangene gjestene angriper gjennom midten. Mister noen unødvendige baller som kan blir farlige sjanser, men slipper heldigvis unna. Blir byttet ut for Isco et kvarter før slutt. 

Toni Kroos (3): Absolutt ingen storkamp fra tyskeren, som nok en gang er meget usynlig - på en negativ måte. Tilfører lite annet enn trygge pasninger, og han virker tung og treg for tiden. Burde muligens hvile i kampen mot Ajax. Byttes ut mot Valverde for å få inn mer løpskraft. 

Gareth Bale (2): Fikk tillit fra start, og skuffer nok en gang. Tilfører absolutt ingenting offensivt, da han mister baller, og ikke skaper noen som helst farligheter. Jobber greit defensivt, men x-faktoren mangler, og burde muligens være tredjevalg på høyre bak Asensio og Lucas nå. Byttes ut for Asensio i 2.omgang. 

Karim Benzema (4): Ingen storkamp fra franskmannen, men får heller ikke mange baller å jobbe med. Plasserer seg tidvis litt feil, da han ikke er i posisjon i feltet på innlegg, og fokuserer litt for mye på å bygge opp spillet, fremfor å avslutte det. Skuddene er som tidligere, relativt ufarlige. 

Vinícius Júnior (6): Stormer fremover uredd som han er, men utretter ikke like mye som på onsdag, da han ser ut til å slite noe mer med Roberto enn Semedo. Skuddene sitter ikke, og dette må terpes på. Er dog den eneste av de tre i de fremre rekker som skaper noe som helst. 

Innbytterne: 

Federico Valverde (5): Kommer inn og tilfører løpskraft til laget, hvilket Kroos ikke gjorde. Klemmer til i duellene, og gjenvinner noen baller, men offensivt har han lite å komme med. Greit innhopp. 

Marco Asensio (5): Virker sulten, og involverer seg mye, men det blir litt ufarlig det han kommer med. Skaper noen gode kombinasjoner, men må tørre å utfordre spilleren foran seg noe mer, enten i form av driblinger eller skudd. 

Isco Alarcón (5): Hyggelig å se Isco tilbake igjen, og han virker veldig sulten da han entrer banen. Involverer seg mye med en gang, slår gode pasninger, og kombinerer godt med begge ledd, men klarer ikke å påvirke kampen nevneverdig. 

Hvem syns du var banens beste for Los Blancos? 

Pmn6