Extra large carvajal sk barca
SK: Dani Carvajal og Thiabut Courtois snakket med pressen etter kampen mot Barcelona.

Spillerkommentarer: Barcelona (H)

Dani Carvajal og Thiabut Courtois snakket med pressen etter kampen mot Barcelona.

Los Blancos er inne i en meget tøff periode hvor de har spilt mot Barcelona tre ganger på en måned, og samtidig måttet virkelig kjempe for seier i den første 8.delsfinalen mot Ajax i Champions League. Lørdag kveld var duket for det siste møtet mellom Real Madrid og Barcelona så langt denne sesongen, og det endte nok en gang med seier til laget fra Katalonia. Samtlige spillere kjempet hardt, sjanser ble skapt, og en rekke skudd ble fyrt av - akkurat som på onsdag, men igjen endte det med tap. Etter kampen snakket Dani Carvajal og Thibaut Courtois med pressen, hvor de sa følgende: 

Dani Carvajal: 

Det var en jevn kamp om du ser på sjanser skapt, ballbesittelse, og overganger, statistikken er nødt til å være den samme. De scoret det ene målet, og vi klarte ikke å respondere. Vi ga de god konkurranse i begge kamper. Vi ga absolutt alt, men vi var ikke avgjørende nok i boksen. 
Dette tapet betyr at vi ligger bak skjema i LaLiga. I fotball, så er det ikke alltid om hvem som fortjener det mest, det handler om hvem som scorer, og hvem som slipper inn. De vant, og vi er nødt til å gratulere dem. 

En tøff uke

Det er en stor forskjell poengmessig nå. I dag hadde vi muligheten til å komme oss inn i kampen om troféet igjen. Dette kommer ikke til å være en lett uke å se tilbake på, det var en avgjørende uke, hvor vi ikke klarte å nå finalen i Copa del Rey, og nå ligger vi bak skjema i LaLiga Santander. 

Ajax-kampen

Vi er nødt til å fortsette det harde arbeidet. På tirsdag, så er vi nødt til å ofre absolutt alt, det er en cupfinale etter å ha spilt så mange minutter og kamper. De har fått mye hvile, og vi så hva de var i stand til å gjøre i det første oppgjøret. Jeg ønsker å takke fansen for deres støtte i slike kamper, og mot Ajax så håper jeg de støtter oss, fordi vi ønsker å gi de noe å feire. 
Champions League er turneringen hvor vi har de beste mulighetene, og vi er nødt til å kjempe med absolutt alt vi har. Vi ber Santiago Bernabéu om å hjelpe oss fremover som aldri før, og se om vi klarer å avansere til neste runde. 

Vinícius Júnior

Han spiller veldig bra, han angriper motstanderne og gjør krav på ballen ofte, på tross av sin unge alder. Han kommer til å være en nøkkelspiller, og han hjelper oss veldig.

Thibaut Courtois

Sannheten er at vi fortjente å vinne begge kamper. De hadde flere sjanser forrige kamp, i dag manglet vi det siste lille, og det er en skam, fordi vi spilte bra. Vi nedla en meget god prestasjon, og de var nødt til å grave dypt, men vi var ikke i stand til å sette ballen i nettet. Vi hadde selvtillit, og du kunne se det på gressmatta. Du er ikke i stand til å finne et negativt ord å si om laget. På onsdag så scoret de tre mål ut av ingenting, og det var akkurat det samme i kveld. 
Når vi er på hjemmebane, så forventer fansen at vi spiller bra og scorer mål, men noen ganger er det bedre å vinne, selv om man spiller dårlig. Det gjør vondt å tenke på at vi ikke kommer til å spille i finalen av Copa del Rey, og at tittelen i LaLiga er veldig fjern. 

Avansement i Champions League

Enhver spiller ønsker alltid å vinne hver eneste kamp. Vi er nødt til å kjempe helt til siste sekund, til siste kampdag, og det er det vi er nødt til å gjøre, både i LaLiga og i Champions League. 
Vårt fokus er nå rettet til Champions League. Vi er nødt til å hvile godt i morgen, få hodene positivt innstilt, og tenke på hvor bra vi spilte. Vi skal møte et godt lag. På tirsdag kveld, så er vi nødt til å gi absolutt alt. Det var en tøff kamp på deres arena, og la oss håpe at vi kan score noen mål, og vinne på tirsdag. Det er en annen turneringen vi skal forsøke å vinne. 

Hva syns du om det spillerne hadde å si etter kampen? 

Pmn6