Extra large 0 1
HISTORISK: Ramos har spilt flest El Clasico gjennom alle tider, likt med Sanchis, Gento og Xavi.

Skuffet Ramos etter El Clasico

Kampen mot Barcelona lørdag kveld var Ramos sitt 42. El Clasico, men oppgjøret ble ikke som kapteinen hadde håpet på.

Med 42 spilte El Clasico-oppgjør er Ramos på topp med flest spilte El Clasico gjennom tidene, likt med Real Madrid-legendene Manolo Sanchis og Paco Gento. Tidligere Barcelona-kaptein Xavi har også spilt 42 El Clasico. Ramos har alltid startet El Clasico, og spilt alle Real Madrid - Barcelona-oppgjørene i La Liga (28), siden han kom til klubben for 14 år siden. De fire målene han har scoret mot Barcelona har alle kommet i La Liga, og alle er scoret med hodet. Real Madrids nåværende kaptein har også spilt mot Barcelona i Copa del Rey (7 kamper), den spanske supercupen (6) og Champions League (1). 

Etter lørdagens kamp snakket Ramos med pressen, og han var tydelig frustrert over utfallet i kampen, og at sjansene ikke ble omgjort til mål.

Til tross for at vi dominerte Copa del Rey-oppgjøret og La Liga-kampen, handler fotball om mål og sjanser. De gjorde det, i dette spillet er det målene som teller. Vi hadde en sjanse til å slå dem og kutte forspranget i La Liga, men det gikk ikke vår vei. Man må bare gratulere dem på hvor godt de gjorde det. Til tross for å spille med karakter og ha alle de sjansene til å score, var det bare ikke nok.
Det var to kamper med høyt tempo som krevde massiv innsats, og vi hadde ikke tid til å restituere, men det kan ikke være noen unnskyldning. De har fått et enda større forsprang på oss i La Liga, og det er enda et skritt i riktig retning for dem til å sikre tittelen. Det er skuffende at de er så langt foran oss og at gapet er så stort. Når det er sagt, så skal vi fortsette å kjempe fordi alt kan skje.

Situasjonen med Messi

Det var en isolert hendelse uten noe som helst formål. Det var en utilsiktet hendelse.

Tid til å forberede seg til Ajax-kampen

Vi må være i god form både fysisk og mentalt i La Liga. Vi må fortsette å jobbe hardt og vinne. På tirsdag har vi en annen kamp som er som en cupfinale på Bernabéu i Champions League.

Hva synes du om det Ramos sa etter kampen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07