Extra large solari f r match
PK: Santiago Solari møtte pressen i forkant av morgendagens Champions League-kamp mot Ajax.

Solari før kamp: Ajax (H)

Santiago Solari møtte pressen i forkant av morgendagens avgjørende kamp mot Ajax.

Real Madrid tar i mot Ajax til den avgjørende kampen i åttendelsfinalen av Champions League i morgen kveld. Los Blancos skal prøve å ta seg videre til kvartfinalen i mesterligaen, som også er den eneste turneringen som Real Madrid har muligheten til å vinne denne sesongen. Håpet om Copa del Rey- og La Liga-tittel ble knust over to kamper mot Barcelona i forrige uke, og derfor rettes nok en gang fokuset mot Champions League som redningen for Real Madrids sesong. Real Madrid har med seg et svært godt utgangspunkt fra den første kampen, og Real Madrid starter altså hjemmekampen med 2-1 sammenlagt, samt to bortemål. Det er derfor ingen tvil om alt annet enn avansement vil være katastrofe for Real Madrid i morgen. 

Les også: Før kampen: Ajax (H)

Santiago Solari møtte pressen i forkant av morgendagens ekstremt viktige kamp i Champions League. Han hadde også med seg Luka Modric på pressekonferansen, og hva kroaten hadde å si om morgendagens kamp, samt Real Madrids sesong så langt, kan du lese her.  Santiago Solari fikk blant annet spørsmål om ryktene rundt Mourinho, som har blusset opp i etterkant av at fans skal ha sunget navnet hans etter El Clásico. Solari snakket også litt om hva fraværet av Sergio Ramos betyr for Real Madrid, mens han samtidig svarte på spørsmål om Cristiano Ronaldo. 

Laget er veldig sterkt. Spillerne har mye karakter, og de har ikke dårlig samvittighet, ettersom de gav alt, og gjorde em god jobb. Vi er ikke fornøyde når vi ikke vinner. I morgen har vi en annen kamp. Vi er klare, fordi laget er vant til å konkurrere om viktige ting. 

Cristiano Ronaldo

Vi snakket for lenge siden. Han er den levende historien til denne klubben, og det som har kommet av det står i troférommet. Full respekt til ham, og til de av oss som jobber så hardt som mulig for å spille bedre og score mål. 

Mourinho

Denne klubben har alltid hatt flere alternativer enn Julia Roberts, det er ganske normalt. 

Mangelen på mål

Det er blanding av ting. Vi må være mer kliniske, ha mer tilstedeværelse. Det er en del av jobben vår, og vi må prøve å forbedre det. Hell er en faktor, og det eksisterer. Vi har hatt masse sjanser i de siste kampene, og vi må score dem, slik vi har gjort i andre kamper. 

Fraværet av Ramos

Jeg er lei meg for at han ikke er med i kampen. Han er en veldig viktig spiller for oss. Han er en leder. Vi har spillere med mye erfaring og kvalitet, som kan steppe inn. Karakteren til Ramos er i hele laget. 

Champions League

Vi må fortsette å kjempe helt til slutt i La Liga. Nå har vi Champions League, og vi må gå videre fra oppgjøret mot Ajax.

Vinícius

Det virker for meg at han er veldig ung, og en nykommer som gir fansen grunn til å være glad, hvilket er godt nytt. 

Tilgjengelige spillere

Alle er tilgjengelige, med unntak av Llorente, som fortsatt ikke har trent. 
Pmn6