Extra large benzema
FAVORITTMOTSTANDER: Ajax er det laget Karim Benzema har scoret mot flest ganger i Champions League.

Benzema scorer "alltid" mot Ajax

Med sine fire nettkjenninger mot den nederlandske motstanderen, er Ajax laget Benzema har scoret mot flest ganger ved siden av tre andre lag i Champions League.

Tirsdag venter det et svært viktig oppgjør for Real Madrid, når Ajax gjester Santiago Bernabéu for å gjøre opp om retten til å spille i kvartfinalen i årets Champions League. Da passer det kanskje bra at Los Blancos har en mann på topp som ikke akkurat hater å møte nederlenderne. For når franskmannen puttet ett av Real Madrids to mål i det omvendte oppgjøret i Amsterdam i februar, ble plutselig motstanderen fra den nederlandske hovedstaden laget Benzema har scoret mot flest ganger i Champions League, ved siden av Liverpool, APOEL og Bayern München. Ikke bare det; den franske spissen ble med det også den fjerde mestscorende spilleren i Champions League-historien, med sine 60 mål. Foran ham på listen finner vi kun Cristiano Ronaldo (122), Lionel Messi (106) og Raúl (71).

Nøkkelmål

Flere av målene mot motstanderne i Benzema´s foreløpige "4er-klubb" har definitivt vært viktige, noen også helt avgjørende. Mot Liverpool vil han for alltid bli husket for scoringen i fjorårets finale hvor Los Blancos vant  Decimotercera (trettende tittel), og sikret også sin tredje tittel på rad. I tillegg nettet han tre ganger mot det engelske laget i gruppespillet i 2014. Når det kommer til Bayern München, har de tre målene han har scoret mot dem for Real Madrid, kommet i semifinaler. Et av dem på veien til la Décima i 2013/14-sesongen og to forrige sesong. Han fikk også en nettkjenning mot det tyske laget i sin periode hos Lyon. 

Tror du franskmannens gode statistikk mot Ajax fortsetter i tirsdagens kamp?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07