Extra large casem
TYDELIG: Casemiro er svært tydelig på at Santiago Solari er rettferdig med alle sine spillere.

Casemiro: – Solari er rettferdig med alle

Casemiro har deltatt på et intervju med den brasilianske TV-kanalen Esporte Interativo.

Casemiro er en del av Santiago Solaris tropp som skal møte Ajax i kveld, og det er forventet at brasilianeren kommer til å være i startoppstillingen til Real Madrid. Los Blancos skal prøve å ta seg videre til kvartfinale i turneringen, men da må de først slå Ajax, sesongens overraskelseslag i Champions League, i åttendelsfinalen. Real Madrid har med seg et godt utgangspunkt fra bortekampen, da de vant 1-2, etter det som viste seg å være en betraktelig tøffere kamp enn det de fleste hadde sett for seg før oppgjøret. Real Madrid slet til tider stort, men en scoring hver av Karim Benzema og Marco Asensio gjør at Real Madrid er i en god posisjon til å gå videre.

Les også: Benzema scorer "alltid" mot Ajax

Returoppgjøret mot Ajax var et av samtaleemnene da Casemiro tok seg til til å snakke med den brasilianske TV-kanalen Esporte Interativo. Den brasilianske midtbanespilleren var svært tydelig på at Ajax var et lag som ikke måtte undervurderes, og han var langt ifra overrasket over måten det nederlandske laget framstod i det første oppgjøret. Samtidig snakket Casemiro om sin nåværende trener Santiago Solari, mens også Real Madrids dårlige form var samtaleemne under intervjuet. I går snakket også Luka Modric om Real Madrids problemer i det siste, samt det som har gått igjen i løpet av hele sesongen. Dette kan du lese mer om her

Santiago Solari

Det ville vært urettferdig trekke fram kun én trener. Mourinho, Ancelotti, Zidane, Benítez, alle hadde deres egne viktige karakteristiske trekk. Zidane hadde flere gode forhold med spillerne, et far-sønn-forhold. Som en venn. Solari gjør det samme, han er rettferdig mot alle. 

Dårlig form

Det er normalt for et lag å ha dårlige øyeblikk, vi vokser nå. Nå venter det viktigste av alt. Vi har en tøff motstander, og vi er fokusert på å vinne alle trofeene, men det vanskelig. 

Ajax

Jeg er ikke overrasket over prestasjonen deres i den første kampen. De hadde to store kamper mot Bayern München. Vi skal prøve å spille på samme måte som i den første kampen. Vi hadde ikke en strålende kamp i Amsterdam, men resultatet var bra. Det viktigste er å kvalifisere seg, og det er ikke viktig hvordan det skjer. 
Pmn6