Extra large solllllari
PRESSET MANN: Det var naturlig nok en trist trener som møtte pressen etter det sure tapet tirsdag kveld. Med nok et skuffende resultat, øker presset på den argentinske treneren.

Solari etter kamp: Ajax (H)

Solari snakket med pressen kort tid etter det forsmedelige tapet for Ajax.

Drømmen om den fjerde Champions League-tittelen på rad endte i knas tirsdag kveld, da Ajax ble et par hakk for store for et blekt Real Madrid-lag. Etter kampslutt var trener Santiago Solari raskt inne på mediarommet på Santiago Bernabéu for å stå skolerett foran pressen. Naturlig nok var han svært skuffet over både resultat og opptreden, men benyttet samtidig anledningen til å sende en stor beklagelse til supporterne, som han mente var fantastiske. 

Følelsene etter kampen

Det gjør skikkelig vondt. Vi beklager virkelig overfor supporterne, som var fantastisk i måten de støttet laget på. Vi er alle sammen bare triste nå. Vi ga det vi hadde, men det var ikke nok. Rett og slett en trist kveld for vår del. Det var mye som foregikk der ute. Det var en kamp hvor ting ofte endret seg. Det var litt av alt: nødvendige bytter, skudd som traff treverket, en ball som ikke ville inn, kliniskheten deres og VAR-systemet... En endeløs mengde ting du må vurdere. 

Laget

Denne spillergruppen har vunnet de tre siste utgavene av Champions League, og fire av de fem siste. I kveld gikk vi ut av turneringen. Det er en trist tid som fremhever hva laget har oppnådd i fortiden, og hvor tøft det er å vinne en turnering av dette kaliberet. 

Denne sesongen

Det har vært en tøff sesong, men det er det vi er her for: å gi vårt beste og vise vår karakter i de vanskelige øyeblikkene. Det er selvfølgelig lettere å komme seg gjennom periodene hvor det går bra. Men vi er nødt til å komme oss gjennom denne tunge tiden med mot og aldri gi opp. Det vi trenger å gjøre er å forbli rolig og stå opp i det med best mulig karakter. Det er et stort gap å tette i LaLiga, men vi må forbli profesjonelle. Real Madrid er større enn alt dette, vi kommer tilbake større og bedre. Vi blir bedre enn før. 

Endringene

Når du gjør to endringer, kan noe skje som kan tvinge deg til å gjøre det siste byttet ditt. Det er grunnen for at jeg ventet. Man så hva som skjedde, Bale ble skadet og vi var nødt til å fullføre kampen med 10 mann fordi jeg hadde brukt opp alle byttene vi hadde til rådighet. 

Jobben hans

Jeg kom ikke hit i slike vanskelige tider bare for å gi opp. Jeg er her for å jobbe og gi mitt beste. Det samme med spillerne; de er her for å gi sitt beste for å bli bedre i morgen enn det de var i går. Vi skal trene i morgen, og vi har seriekamp til helgen. Vi har alle en forpliktelse, vi må være profesjonelle og vise at vi har dette laget i våre hjerter. Samtlige av oss kommer på jobb i morgen og gjør vårt beste for laget. 

Hva syns du om det Solari sa etter kampen, og tror du han klarer å få laget til å slå tilbake de kommende ukene? Og ikke minst; har han noen fremtid i klubben?

Pmn6