Extra large solari og p rez
FERDIG: Flere rapporter melder at jobben til Santiago Solari henger i en svært tynn tråd.

MARCA: Solari er ferdig i Real Madrid

MARCA melder at jobben til Santiago Solari henger i en tynn tråd og at Pérez har vurdert å sparke han.

Dette her har rett og slett blitt en marerittsesong for oss som har et hjerte for Real Madrid. På en uke har Los Blancos spilt seg ut av gullkampen i LaLiga, røket ut av Copa del Rey og Champions League. Ajax sto tirsdag for en av de største ydmykelsene på Santiago Bernabéu i Real Madrids moderne historie da de vant 1-4 i Madrid og tok seg videre til kvartfinalen.

Florentino Pérez var den siste mannen som forlot Bernabéu etter ydmykelsen, og etter at Felix Brych blåste av kampen stormet vår president inn i garderoben for å finne ut hvorfor ting gikk som det gikk. Deretter satt han og Solari i et møte som varte i over en time. Real Madrid-styret har bestemt seg for å sparke Solari og han er ferdig i klubben, men de ønsker å vente til etter sesongen, rett og slett siden de mener at det ikke finnes noen ideelle erstattere som er villige til å ta denne jobben her og nå.

Raúl Gonzalez og Xabi Alonso kunne vært alternativer, men de har ikke erfaringen som skal til for å styre denne skuta som er i enorm krise nå, og det ser ut som at Solari mest sannsynlig blir ut denne sesongen, før Real Madrid deretter starter jakten på klubbens nye hovedtrener.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07