Extra large 0 1
FRUSTRERT: Lucas Vázquez måtte forlate banen med skade mot Ajax, og kommer til å miste de to neste kampene for Real Madrid.

Skadeoppdatering: Lucas Vázquez

Høyrekanten måtte forlate banen med skade mot Ajax, og er nå nestemann på skadelisten til Madrid.

Los Blancos må klare seg uten Lucas Vázquez i de to neste kampene, etter skaden han pådro seg mot Ajax på tirsdag. Lucas har pådratt seg en grad en-skade i hans venstre lår. Han kommer til å miste kampene mot Real Valladolid og Celta Vigo, og er ikke forventet å være tilbake før etter landslagspausen i kampen mot Huesca, 31. mars. Mannen fra Galicia forlot banen i frustrasjon på tirsdag etter bare en halvtime spilt. Lucas Vázquez har ikke tidligere slitt med muskulære problemer, og har aldri tidligere gått glipp av mer enn en kamp om gangen med en lignende skade. Skaden til Lucas kommer på et frustrerende tidspunkt for høyrekanten, da han hadde håpet å spille seg inn i landslagstroppen til Luis Enrique, etter god form de siste kampene. EM-kvalifiseringskampene mot Norge og Malta kommer derfor til å bli spilt uten at Lucas er involvert, som så langt står med ni landskamper for Spania. Real Madrid har sluppet en offisiell uttalelse hvor de skriver følgende: 

Etter tester utført i dag på vår spiller, Lucas Vázquez, av det medisinske apparatet til Real Madrid, han har blitt diagnostisert med en grad 1 hamstringskade i hans venstre lår. Hans progresjon vil følges kontinuerlig.

Hvem ser du for deg som erstatter for Lucas Vázquez på høyrekanten de neste kampene?

Pmn6