Extra large  av17581
SEIER: Real Madrid tok en etterlengtet seier mot Real Valladolid, hvor Benzema scoret to ganger.

Spillervurderinger: Real Valladolid (B)

Real Madrid slet i første omgang, men tok til slutt en komfortabel seier mot Valladolid.

Vi i Peña Madridista Noruega ønsker å forsøke noe nytt hvor vi legger spillervurderinger inn i en egen artikkel kort tid etter kampslutt. Dette kommer til å vedvare i en prøve-periode, hvor dere som lesere må gi tilbakemelding på hva dere foretrekker. Los Blancos ble overkjørt den første halvtimen, og var heldige som ikke kom bakpå både en, to og tre ganger før vertene til slutt gikk opp i ledelsen. Real Madrid utliknet hurtig, og i andre omgang var det ingen tvil om hvor poengene skulle gå. Derfor vant Los Merengues deres første kamp på lang lang tid, og sikret tre viktige poeng for å holde Getafe unna. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (5): Må se ballen gå forbi seg en rekke ganger denne kampen, men kun en blir stående. Kan ikke klandres for den, og gjør ellers en solid prestasjon de gangene han må ut i aksjon. Trygg i feltarbeidet. 

Álvaro Odriozola (6): Spiller to fullstendig forskjellige omganger. Blir rundspilt i den første hvor han ikke er tilstede defensivt på innlegg, og lager et klønete straffespark. I tillegg treffer han ingen medspillere med innleggene sine. I andre omgang er han omsider mer på, treffer med innleggene, gjør gode løp, og skaffer et straffespark. Samtidig har han relativt god kontroll defensivt, tross gult kort. 

Raphaël Varane (5): Viser seg frem fra en mer positiv side i kveld, og står frem som en leder i forsvaret etter den første halvtimen. Er heldig at han ikke få en rekke baklengs, men er dog ikke negativt involvert i duellene som leder til annullerte mål. Er direkte involvert i to scoringer, hvor han scorer utlikningen og rydder plass i feltet for Benzema på hans andre. Godkjent kamp. 

Nacho Fernández (3): Viser nok en gang at han ikke har noen god sesong, og gjør en første omgang som er skikkelig dårlig. Er for sent ute, markerer ikke riktig spiller, og ligger et sekund bak til enhver tid. Fortsetter han slik har han ingen fremtid i klubben, da Vallejo venter på spilletid, samtidig som det ryktes nye midtstoppere inn til klubben. 

Sergio Reguilón (5): Gjør muligens sin svakeste kamp som Real Madrid-spiller, og det sier litt når det kun er middelmådig han leverer da. Gjør noen svake pasninger i første omgang, og treffer ikke helt med innleggene sine, men som vanlig er han med fremover til enhver tid, og har samtidig relativt god kontroll defensivt. Ingen stor kamp, men helt på det jevne. 

Luka Modric (8 BB): Gjør en heltemodig innsats, til og med i første omgang da de spiller elendig. Styrer tempoet i hele Real Madrid, og er aktiv både i fasen hvor ballen skal gjenvinnes, og hvor ballen skal fordeles. Har ballen mye gjennom kampen, men også langt mer fornuftige ting med den enn hans medspillere. Er uten tvil den beste spilleren til Los Blancos søndag kveld, og kroner det hele med en vakker solo-scoring mot slutten av oppgjøret. 

Carlos Casemiro (5): Jobber hardt, men i første omgang blir han rundspilt sammen med resten av midtbanen, og er heldig at det ikke det er flere mål å hente opp. Det kommer seg dog, og det mangler ikke på innsatsen fra brassen. Faller noe lavere i banen for å hjelpe Nacho og Varane, hvilket lykkes. Samtidig som han er med fremover i angrepene, og fordeler ballen greit. 

Toni Kroos (4): Er fortsatt ikke der han bruker å være, og virker utrolig sliten da arbeidsinnsatsen er meget laber. Kan ikke fortsette å ha klippekort til startelleveren i den formen han er nå, og burde hvile et par kamper. Som vanlig er han trygg med ballen i beina, men det kommer lite ut av det han gjør. Dødballene er heller ikke mye å skryte av, med unntak av den Benzema scorer på. 

Dani Ceballos (6): Jobber iherdig hele kampen gjennom, og er en av få som får det til å stemme i første omgang. Trygg med ballen i beina, gjør en rekke gode valg, og setter sine lagkamerater opp i gode posisjoner. Kombinerer spesielt godt med Reguilón på venstre, og samtidig resten av midtbanen. Får en god sjanse i andre omgang hvor han spilles gjennom av Asensio, men skuddet blir reddet. Legger inn en god søknad om mer spilletid. 

Marco Asensio (5): Blir satt opp som angriper nummer to i kveld, og lykkes ikke helt i den posisjonen. Løper mye, men løper mye i mellom og får ikke ballen i riktige tidspunkt. Kombinerer godt med sine lagkamerater, og har noen flotte pasninger, men det ender til slutt ikke i stort. Viser at han trives bedre ute på kanten enn inne sentral, og trekker derfor ofte utover i banen. 

Karim Benzema (7): Er med på absolutt alt som skjer fremover, spesielt i den oppbyggende delen av spillet. Dette gjør dog at han ved flere anledninger ikke kommer inn i feltet på innlegg. Scorer til slutt to mål, et på straffespark og et på hodet etter en corner. Totalt sett en god kamp av franskmannen, men må variere mellom å ligge igjen i returrommet og det å komme seg inn i feltet. 

Innbytterne: 

Federico Valverde (6): Kommer inn med enorm løpskraft som vanlig, og skaper et par farligheter med sin hurtighet. Jobber som en helt begge veier, og viser seg fortjent til tilliten. 

Jesús Vallejo (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Marcelo Vieira (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Hva syns du om kampen mot Real Valladolid? 

Pmn6