Extra large  fc29743
TRE POENG: Los Blancos seiret søndag kveld, og sikret tre poeng mot Real Valladolid.

Real Valladolid 1-4 Real Madrid

Los Blancos startet svakt, men sikret til slutt en komfortabel seier mot Real Valladolid.

Real Valladolid 1-4 Real Madrid
Estadio José Zorilla, Valladolid
LaLiga Santander, runde 27
Søndag 10.mars, kl:20.45

1-0 AnuarTuhami (29') - Assist: Sergi Guardiola
1-1 Raphaël Varane (34')
1-2 Karim Benzema (51') - [Straffespark]
1-3 Karim Benzema (59') - Assist: Toni Kroos
1-4 Luka Modric (85') - Assist: Karim Benzema

Rødt Kort: Carlos Casemiro (80')

Los Blancos er inne i en av, om ikke klubben den dårligste perioden i klubbens historie, hvor de har blitt eliminert fra både Copa del Rey, og Champions League samtidig som de har havnet langt bak i LaLiga Santander. Stjernene har sviktet, og stod ikke frem i noen av de viktige kampene, mens unggutter som Reguilón og Vinícius derimot spilte med hjertet på utsiden av drakta. Dette har ført til at en rekke rykter vedrørende sparking av Solari har stormet den siste uken, og det ryktes at oppgjør mot Valladolid blir hans siste på sidelinjen. Laget til Ronaldo Nazário har heller ikke levert varene denne sesongen, men grunnet den dårlige formen til Real Madrid kan alt skje, og det var derfor duket for et spennende oppgjør. 

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Varane (Vallejo 88'), Nacho, Reguilón (Marcelo 88') - Modric, Casemiro, Kroos (Valverde 74'), Ceballos - Asensio, Benzema

Real Valladolid: Masip - Regal, Fernández, Calero, Martínez - Herrero, Alcaraz, Anuar (Verde 63') - Keko (Cop 73'), Guardiola, Plano (Ünal 86')

Straffebom og to annullerte mål

Det var vertene som tok tak i kampen til å begynne med, og kom til en sjanse kun et minutt ut i oppgjøret da Fernández headet via Odriozola, og like over tverrliggeren. Snaut ti minutter senere skapte Los Blancos to sjanser, først ved Casemiro som headet i nettveggen via en motspiller, og deretter Asensio på det påfølgende hjørnesparket, men Masip snappet til slutt ballen. Drøyt ti minutter ut i oppgjøret ble en ball spilt i bakrom, hvor Odriozola havnet bakpå, og felte en motspiller på klønete vis i feltet, hvilket resulterte i straffespark. Rubén Alcaraz gjorde seg klar fra krittmerket, og midtbanespilleren blåste ballen høyt over tverrliggeren. Kun et lite minutt senere stormet vertene fremover på ny, hvor Keko mottok ballen på høyre, og sendte den mot bakerste stolpe, hvor Guardiola sklei ballen i mål. Dommeren fikk omsider beskjed på øret at VAR så på scoringen, og annullerte den korrekt for offside på Keko i forkant av målet. Like før klokka viste tjue minutter tok vertene et hjørnespark kort, og ballen ble svingt inn mot Guardiola som igjen satte ballen i mål - men igjen ble scoringen korrekt annullert for offside ved hjelp av VAR. 

Ved halvspilt omgang kombinerte Los Blancos flott, hvor Ceballos hoppet over en ball som Benzema mottok, og la over på venstre før han klemte til, men forsøket endte en meter over. Like før halvtimen skulle ballen omsider ligge i nettet bak Courtois på ny, men denne gang ble scoringen ikke annullert. Igjen ble ballen spilt tvers gjennom feltet mot bakerste stolpe, hvor Guardiola kom skliende og fant Anuar på andre siden av feltet, og midtbanespilleren hadde få problemer med å score på åpent mål. Snaut fem minutter etter målet kom gjestene fremover, hvor Real Madrid avanserte på høyre side, og Odriozola fant Benzema i feltet, men skuddet ble blokkert til corner. Det påfølgende hjørnesparket ble headet mot mål av Casemiro, og i en duell med Nacho bommet Masip fullstendig, som gjorde at Varane som reagerte hurtig kunne sette ballen i åpent mål til 1-1. Noen minutter senere fikk Casemiro muligheten med hodet igjen, men denne gang bommet han grovt. To minutter før hvilen avanserte vertene, og en ball ble vippet over forsvaret til Anuar som klemte til på volley, men Courtois holdt forsøket. Et lite minutt senere snappet Casemiro opp en ball, og klemte til fra rundt 30 meter, men selv om ballen hadde god retning, så var Masip der og reddet. Dermed stod det 1-1 da lagene gikk inn i garderoben, noe heldig for Los Blancos, og noe uheldig for vertene. 

Tre mål og tre poeng

Som i den første omgangen, så åpnet vertene best da den andre ble blåst i gang. Kun et minutt ut i omgangen fikk Regal en stor sjanse, men backen satte ballen utenfor fra kloss hold. Et par minutter senere kom Anuar seg fri ved 16-meteren, men også han bommet på målet. Det gikk fort nå, og Real Madrid stormet rett i angrep, hvor Odriozola gikk ned i en duell i feltet, og igjen pekte dommeren på krittmerket. Karim Benzema gjorde seg klar, og franskmannen var iskald da han sendte ballen og målvakten i motsatt retning til 1-2. Noen minutter før halvtimen ble passert så kom gjestene fremover på ny, hvor Asensio tok med seg ballen fremover og lobbet den gjennom til Ceballos. Midtbanespilleren klemte til på volley, men Masip var på rett sted, og reddet forsøket. Kort tid senere fikk Real Madrid hjørnespark, og Kroos svingte ballen inn i feltet hvor Benzema kom seg fri og headet ballen i mål til 1-3. Varane skal ha mye av æren for målet da han tok med seg både sin og Benzema sin forsvarer vekk, slik at franskmannen kunne heade fritt. Real Madrid hadde nå snudd en meget svak start til en komfortabel ledelse i Valladolid. 

Fem minutter etter timen var passert så kom Keko fremover, og denne gang avsluttet kanten selv, men heller ikke han klarte å få ballen innenfor stolpene. De neste ti minuttene ble preget av stopp i spillet, hvor både Courtois og Casemiro pådro seg gule kort, samtidig som lagene gjorde et bytte hver. Et snaut kvarter før full tid avanserte vertene fremover, hvor Guardiola avsluttet, men klarte ikke å presse skuddet innenfor stolpene. Ti minutter før full tid pådro Casemiro seg sitt andre gule kort, og måtte for første gang i karrieren (utrolig nok) forlate banen med rødt kort. Fire minutter senere ble en ball spilt inn i feltet mot innbytter Cop, men headingen til kroaten endte utenfor. Real Madrid satte hurtig i gang, og Benzema spilte frem Modric, som fintet seg forbi en forsvarer og satte punktum for kampen på vakkert vis med scoring. Dermed stod det 1-4, og Los Blancos fikk endelig utløsning foran mål. Like før slutt forsøkte Verde, og Guardiola seg med skuddforsøk, men ingen av de klarte ikke å treffe mål, og dermed endte det 1-4 på Estadio José Zorilla i Valladolid. 

Statistikk: 

  • Ballbesittelse: 62%
  • Antall skudd: 15
  • Skudd på mål: 8
  • Antall pasninger: 550
  • Vellykkede pasninger: 489
  • Driblinger forsøkt: 27
  • Vellykkede driblinger: 15
  • Hjørnespark: 12
  • Offside: 1

Hva syns du om kampen mot Real Valladolid? 

Pmn6