Extra large sk
TOMÅLSSCORER: Karim Benzema scoret to mål mot Real Valladolid i går.

Spillerkommentarer: Real Valladolid (B)

Karim Benzema og Nacho møtte pressen i etterkant av gårsdagens seier mot Real Valladolid.

Real Madrid tok en overbevisende 1-4-seier mot Real Valladolid i går kveld, på tross av å ha slitt stort til tider i første omgang på José Zorrilla. Hjemmelaget hadde nemlig to annullerte scoringer og en straffemiss før halvtimen var spilt, og de tok også ledelsen like før halvtimen spilt. Det tok likevel ikke lang tid før Varane utliknet, og derfra var det stort sett Real Madrid det handlet om i andre omgang. Før timen var spilt hadde Karim Benzema funnet nettmaskene to ganger, og Luka Modric la på til 1-4 i sluttminuttene, på tross av at laget var blitt redusert til 10 mann da Casemiro ble utvist. Real Madrid har ikke mye å spille for om dagen, men det er ingen tvil om at Real Madrid spilte svært god fotball til tider mot Real Valladolid. Karim Benzema og Nacho Fernández møtte pressen i etterkant av seieren. 

Les også: Real Valladolid 1-4 Real Madrid

Karim Benzema:

Vi vant en viktig kamp, og vi kommer til å fortsette som dette helt fram til slutten. Vi må jobbe, fortsette, og vinne de elleve resterende kampene, og nyte fotballen vår. Fotball er slik, noen ganger viner vi, andre ganger gjør vi ikke. Vi har et godt lag. Folk må holde med oss. 
Vi vil gå hele veien i alle turneringer. Kampen mot Ajax, som var veldig viktig, fikk vi støtte av fansen. Vi må ikke glemme at vi har vunnet mye. Det er viktig, og det er mye vanskeligere fordi at motstanderne er sterkere

Cristiano

Alle kan tenke det de vil. Cristiano er ikke i Real Madrid, og vi må tenkte på oss og hjelpe hverandre for å vinne. Det er fotball.

Trenerkontinuitet

Jeg håper at Solar fortsetter, men det er en klubbsak. Vi støtter ham.

Mourinho

Jeg har en trener, og det er en klubbsak. 
Garderoben er alltid samlet, vi hadde ikke vunnet i dag hvis den ikke var det. Det som skjer i garderoben, blir garderoben. Mine lagkamerater og treneren ser ut til å ha det bra, og vi er forente. 

Nacho Fernández:

Den første omgangen var sprø. Vi var slappe tidlig, uorganisert, and de startet veldig sterkt. Vi var heldige med VAR. Vi reagerte bra, gjorde det vi kunne med den første omgangen, og den andre tilhørte oss. 
Vi er i en vanskelig uke, men det er ingen unnskyldninger. Vi måtte komme oss ut av dette bra, uansett om Valladolid hadde mye å spille for. Vi spilte for vår stolthet i dag. 

Tøft år

Vi vet at det har vært et tøft år. Vi er ikke vant til å være ut av kampen om troféer på dette stadiet av sesongen. Klubben er krevende, hver dag. Vi må gå ut å vinne hver kamp, og gi en god prestasjon for denne klubben. Vi har en plikt til å vinne, og vi har gjort det i dag. Det er ikke en ideell situasjon. 

Solari

Ting går ikke helt som vi vi. Solari er vår trener, og vi har en plikt til å jobbe hardt på banen. 

Hva tenker du om det spillerne hadde å si etter kampen? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07