Extra large solari etter
PRESSET: Solari er en presset man om dagen, men mot Real Valladolid ble det seier for argentinerens lag.

Solari etter kamp: Real Valladolid (B)

Santiago Solari møtte pressen i etterkant av seieren mot Real Valladolid

Real Madrid slo Real Valladolid på José Zorrilla i går kveld, og seieren kan ha lettet noe av presset på Real Madrids trener Santiago Solari. Det var ryktet før kampen at det fort kunne bli Solaris siste kamp som hovedtrener for Real Madrid, og at argentineren skulle bli erstattet allerede på mandag. Det gjenstår fortsatt å se om dette vil skje, og ryktene tilsier at klubbledelsen skal møtes i dag for å avgjøre argentinerens skjebne. 

Les også: Real Valladolid 1-4 Real Madrid

Det er likevel ingen tvil om at laget spilte en brukbar kamp mot Valladolid, til tross for å ha blitt presset enormt i de første 30 minuttene av kampen. Valladolid hadde to annullerte scoringer, samt en straffebom, og de tok også ledelsen. Real Madrid kjempet seg likevel tilbake, og i andre omgang var Real Madrid det soleklart beste laget. Los Blancos vant til slutt oppgjøret 1-4, etter scoringer av Varane, Benzema og Modric. Santiago Solari møtte pressen etter kampen. 

Det var en vanskelig uke for alle, også for spillerne, de første 20-25 minuttene reflekterte det, og det kostet oss. Vi forsvarte oss tidlig kampen, og i resten av kampen kom spillerne inn i det. Det var en vanskelig kamp, og spillerne reagerte og viste karakter. Dette er en gruppe spillere og mennesker med stor karakter.
Seieren var bygget på profesjonalitet, ånd og reaksjon på motgang. Spillerne gav alt for å oppnå målet vårt. Vi kom til et vanskelig stadion mot et lag som trenger poeng, og de gjorde det vanskelig for oss. Det fyller oss med stolthet, fordi dette er en gruppe med profesjonelle.  
Vi jobber like som alltid. Det er masse støy rundt oss for øyeblikket, og det er forventet etter denne siste uken. Det har vært en vanskelig periode, men det er viktig å en reaksjon og vise karakter i motgang. I morgen vil vi være tilbake i forberedelsene for å plukke de neste tre poengene, og prøve å redusere luken dersom de over oss skulle miste poeng. Hvis ikke skal vi prøve å få det høyest poengsummen som er mulig.

Siste kamp?

Det er ikke en vurdering som jeg skal ta. Jeg jobber med fokus på neste dagen, den neste treningsøkten. Det er alt vi fokuserer på.

Støtte til laget

Jeg vil forsvare dem til jordas ende.

Isco

Det har blitt løst, og det er en intern sak. I morgen er en ny dag. Vi går tilbake til trening, og starter med blanke ark. 

Tror du Isco kommer til å spille igjen under Solari? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07