Extra large asensiazo
STAGNERT: Marco Asensio har stagnert denne sesongen og sliter med å levere målpoeng.

Hva skjer med Marco Asensio?

23-åringen har skuffet stort denne sesongen, noe som har fått mange til å tvile på hans ferdigheter.

I forkant av denne sesongen var det enorme forventninger til kantspilleren fra Mallorca. Dette skulle være den sesongen der han endelig skulle etablere seg som fast inventar på laget, og han er også en av årsakene til at Real Madrid valgte å ikke hente en erstatter når klubben solgte vår mestscorende spiller gjennom tidene i Cristiano Ronaldo.

Denne sesongen har spilleren fra Mallorca spilt 21 LaLiga-kamper og notert seg for et mål og fire målgivende pasninger, noe som er langt under det man hadde håpet og forventet av kantspilleren. Noen mener at hans svake prestasjoner skyldes at laget har vært i tung motgang, noen mener at han ikke burde spille venstrekant og at han er mye bedre på høyrekanten, mens mange andre rett og slett har mistet troen på Marco Asensio og hevder at han kanskje ikke har mentaliteten til å lykkes i verdens største klubb.

Selv mener jeg at Marco Asensio har bygd mye av spillestilen og statusen sin på det med at han har et svært godt venstrebein som gjør at han kan score de spektakulære målene som får folk til å hoppe opp av stolen. Det burde egentlig trenere skjønne og skal vi få mest ut av han, mener jeg at det nærmest er et krav at han må spille på høyrekanten slik at han kan gå innover i banen å teste skuddfoten sin. Han er en spiller som er god til mye, men har ikke de samme ekstrem-ferdighetene som det Vinicius, Mbappé og Ousmane Dembele har, vil hvertfall jeg mene. Han har lidd av lagets motgang, men tiden går og det store spørsmålet man sitter igjen med nå er; kommer han for alltid til å forbli en god spiller, eller skal han klare å ta det neste steget å bli en verdensklasse fotballspiller?

Hva tenker du? Ta opp diskusjonen her!

Pmn6