Extra large ramos el capitano
SOSIALE MEDIER: Kapteinen tok i bruk twitter for å besvare spørsmålene vedrørende Real Madrid, og seg selv.

Ramos svarer på Twitter

Real Madrid sin kaptein har besvart en rekke kritiske spørsmål på sosiale medier.

Det har vært en meget tung sesong for Los Blancos, hvor de har allerede har sparket en trener i Julen Lopetegui, og nå brenner det under føttene på hans erstatter Santiago Solari etter en rekke svake prestasjoner. Klubben som har vunnet Champions League fire av de fem siste sesongene røk ut av 8.delsfinalen i Champions League mot det tidligere storlaget Ajax, og kun en uke i forveien så ble Barcelona for sterke i semifinalen av Copa del Rey. Vondt ble omsider verre da Barcelona vant oppgjøret mellom storlagene i LaLiga, og Real Madrid er nå ute av kampen om troféet i de tre store turneringene. 

I perioden etter de kostbare tapene som alle kom på hjemmebane, så har det verset en rekke rykter om diskusjoner og uenigheter, både mellom spillerne seg i mellom, og samtidig mellom Solari og enkeltspillere. En som har fått gjennomgå er Sergio Ramos, som har måttet tåle kritikk etter at han var nødt til å overvære returoppgjøret i Champions League fra tribunen. I tillegg skal kapteinen og Marcelo visstnok ha diskutert kraftig på trening i forkant av kampen mot Real Valladolid, og nå tar kapteinen bladet fra munnen om en rekke ting vedrørende Real Madrid. Ramos har lagt ut et selv-intervju på twitter, hvor han gjennomgår en rekke spørsmål som har blitt stilt både til han, og klubbens prestasjoner: 

Som fotballspillere så liker vi å la snakkingen foregå på fotballbanen, men denne sesongen har ikke utartet seg slik. Kampene den siste perioden har vært katastrofale, og jeg gjemmer meg ikke. Vi gjemmer oss ikke. Vi, spillerne er de som primært er ansvarlige for dette, og jeg, som kaptein, mer enn noen andre. Det er derfor jeg tenkte at den mest ærlige måten å besvare alle spørsmålene som sirkulerer rundt oss, er å angripe de med hodet først. 

Var det gule kortet i Amsterdam en feil? 

Absolutt, det var en feil, og jeg tar 200% ansvar for det. 

Hvorfor spilte du inn dokumentaren? 

Det er enkelte forpliktelser som er gjort, og det gikk aldri noensinne gjennom mitt hode at den kampen kunne utarte seg på den måten den gjorde. Innspillingen ble skalert ned i det kampen avanserte. 

Diskuterte du med presidenten i garderoben? 

Problemer i garderoben blir diskutert, og løst i garderoben. Det er ikke noe problem i det hele tatt, og alle har den samme interessen - nemlig Real Madrid. 

Konfronterte og kritiserte du dine lagkamerater? 

Vi snakker hele tiden, og motiverer hverandre i garderoben, og alltid på en konstruktiv måte. 

Hadde du en konfrontasjon med Marcelo?

Vi har utvekslinger på hver eneste trening. Det er en del av det å jobbe under press, men det er ikke annet enn en anekdote, hvilket skjer fra dag til dag. Marcelo er som en bror for meg. 

Hvorfor reiste du til Valladolid? 

Fordi jeg ønsket å være nær mine lagkamerater, og samtidig støtte de. 

Hva skjer med treneren? 

Det er en avgjørelse som ikke er vår å ta, og en vi aldri forsøker å påvirke. Vi har enorm respekt for stillingen, og vi støtter alltid Real Madrid sin hovedtrener. 
Disse refleksjonene er uten tvil et resultat av en dypt skuffende sesongen, men om suksess ikke stoppet oss, så skal vi ikke la nederlag stoppe oss. Det er vår plikt å se fremover, jobbe hardt og utvikle oss, og samtidig huske at enkelte av oss er heldige nok til å spille for Real Madrid, enkelte av oss er heldige nok til å ta del i klubbens historie, men Real Madrid var, er og vil alltid være Real Madrid. Ingen enkelte navn utgjør legenden Real Madrid, vi har alle skrevet legenden sammen. I fellesskap er vi nødt til å jobbe for fremtiden, og gjenvinne vårt håp. Hala Madrid!

Hva tenker du om det kapteinen hadde å si? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07