Extra large reaaa
OVERRASKENDE: Til overraskelse for mange er Zinedine Zidane tilbake 284 dager siden han trakk seg som Real Madrid-trener.

Offisielt: Zinedine Zidane er tilbake!

Zinedine Zidane vender tilbake, og ble for kort tid siden presentert som klubbens nye hovedtrener!

Tidligere i dag ble det sendt sjokkbølger rundt Madrid, når først Jugones begynte å melde at Zinedine Zidane hadde bestemt seg for å komme tilbake som Real Madrid-trener 284 dager siden han trakk seg etter Champions League-finalen i 2018. Etter det begynte flere medier å hekte seg på og nyhetene ble også bekreftet av MARCA. Det ser ut som at Zidane har fått lovnader av klubben til å bygge opp laget slik han ønsker, og derfor har han bestemt seg for å komme tilbake. Her er den offisielle pressemeldingen:

Real Madrid-styret har i et styremøte i dag bestemt seg for å terminere kontrakten til Santiago Solari som førstelagsstrener, men klubben har samtidig tilbydd han muligheten til å fortsette å jobbe for klubben. Klubben ønsker også å takke Santiago Solari for lojaliteten og innsatsen han har lagt ned for klubben.
Videre har styret også kommet til enighet med Zinedine Zidane om at han blir klubbens nye trener frem til 30.juni 2022. Klubbpresident og Zidane vil møte pressen på Santiago Bernabéu i kveld 20.00.

BIENVENIDO ZINEDINE ZIDANE!

Pmn6