Extra large zidane gal
TILBAKE: Florentino Pérez har fått Zidane til å returnere til jobben som hovedtrener for Real Madrid.

Florentino Pérez: - Kjære Zizou

Presidenten takket Santiago Solari, og ønsket Zinedine Zidane velkommen tilbake mandag kveld.

Den siste uken har vært fylt med rykter om at Santiago Solari var ferdig som hovedtrener for Real Madrid, som følge av klubbens dårligste uke noensinne. Uken det refereres til er den hvor Real Madrid røk ut av Copa del Rey, og Champions League, samt havnet langt bak Barcelona i kampen om LaLiga-troféet. Selv om Santiago Solari ikke ene og alene er grunnen til at dette skjedde, så har det blitt stilt spørsmål om han er rett mann for perioden videre. 

Mandag formiddag startet det å verse en rekke rykter vedrørende at Florentino Pérez og Real Madrid sitt styre hadde fattet en beslutningen om å la Solari gå, og ansette Zinedine Zidane igjen. José Luis Sánchez var førstemann ut, og etter dette kastet en rekke medier seg på, før det ble offisielt rundt kl:18.00. To timer senere var det duket for pressekonferanse hvor Florentino Pérez ønsket franskmannen velkommen tilbake, og samtidig takket Santiago Solari for jobben han hadde gjort. Under kan se hva presidenten hadde å si, både vedrørende Solari og ansettelsen av Zidane: 

Vi madridistas har delt et av de mest fantastiske kapitlene av vår 117år lange historie. Vi har vært europeiske mestere i over 1000 dager nå. Vi er klare over at vi for øyeblikket gjennomgår en periode fylt av motgang, og vi vet akkurat hvor vondt dette gjør for våre supportere. 
Jeg ønsker å gjøre det klart at disse spillerne har levert triumfer, og noen suksessfulle samt uforglemmelige troféer. Det å vinne Champions League fire ganger i løpet av de siste fem årene er en bragd som nesten ikke er mulig å gjenskape. Disse spillerne gjør oss stolte, og vi må ikke glemme hva de har oppnådd. Denne klubben møter store utfordringer hver eneste dag. Det har vært flere år fylt av herlighet, men denne sesongen har vi ikke oppnådd de resultatene vi ønsket. Vår plikt er å reagere på en måte som dette laget fortjener og trenger. 

Takk til Solari

Jeg ønsker å takke, og tilby min erkjennelse for jobben Santiago Solari har gjort som hovedtrener. Han har vært profesjonell, dedikert, og lojal til denne klubben, hvilket er hans hjem helt til siste slutt. Han er en del av Real Madrid med sine egne meritter, han elsker denne klubben, og gjorde alt han kunne helt til siste slutt. Jeg vil legge til at han har ledet dette laget med udiskutabel forpliktelse fra den første dag han godtok oppgaven med å trene dette laget som var inne i en tøff periode. Jeg ønsker å takke Solari på veiene av klubben, og vi håper at han skal bli værende som en del av vår klubb, om han selv ønsker det. 

Ikon 

Vi har en god tropp, men i etterkant av disse årene fylt med triumfer, så er vi nødt til å innrømme at vi ikke har nådd de standardene vi forventet å nå som en gruppe denne sesongen. Vi ønsker å begynne arbeidet med å skrive et nytt, og spennende kapittel. Et kapittel som vil bli ledet av et av våre store ikoner, da vi ønsker å gjenskape begeistringen, ambisjonene og konkurransedyktigheten gjennom alle disse årene. Vi er her i kveld for å ønske Zidane velkommen. 
Kjære Zizou, din lidenskap for Real Madrid gjør at du er gjenforent med vår klubb, verdens beste i et internt forhold mellom deg og Real Madrid som daterer helt tilbake til 2001. Du påtar seg rollen som hovedtrener i en meget tøff periode. Det faktumet at du er tilbake her i dag er fordi du elsket dette emblemet, og alt det står for hos våre millioner av fans. Da vi tilbød deg sjansen å komme tilbake for fem dager siden, så viste du nok en gang frem din kjærlighet og lojalitet ovenfor Real Madrid. 
Din forpliktelse til denne klubben er noe som begeistrer alle madridistas, til de som representerer de hellige verdiene til Real Madrid. Under ditt lederskap, så løftet vi ni troféer, hvilket sementerte Real Madrid sin dominans i fotballverden. Vi er stolte over å ha deg tilbake hos oss igjen. Du representerer storheten til denne klubben. Tusen takk, Zizou. 

Hva syns du om det Florentino Pérez hadde å si? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07