Extra large skjermbilde 2019 03 14 kl. 13.11.55

La Vista Madridista #18: Zidane er tilbake!

Ruben og Martin møttes utenfor Santiago Bernabéu for å snakke om alt rundt Zidanes retur.

Zinédine Zidane er tilbake! Mannen som vant tre strake Champions League-titler med Real Madrid, har nå blitt hentet inn for å redde klubben etter en katastrofal sesong. Dette tok vi selvsagt opp i vår ferskeste podcastepisode.

Les også: La Vista Madridista: Analysespesial

Hva skjer nå? Har vi et av tidenes overgangsvinduer i vente? Hvor mye får Zidane å handle for? Og hva skjer med Isco, Bale og Marcelo? Ruben og Martin møttes utenfor Santiago Bernabéu for å svare på spørsmålene alle Real Madrid-fans lurer på etter Zidanes retur.

Podcasten er tilgjengelig for alle medlemmer av Peña Madridista Noruega gjennom vår diskusjonsgruppe på Facebook. For de som ønsker å høre på podcasten gjennom en god og brukervennlig app, anbefaler vi Patreon. Vi gikk for det billigste alternativet som var mulig å velge, så det koster bare 8 kroner i måneden. De som støtter oss gjennom Patreon, vil også få tilgang til podcasten dagen før de andre.

Vi håper du vil sjekke ut podcasten, og vi føler oss ganske sikre på at du vil like den (så lenge du er Real Madrid-fan, selvsagt!)

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07