Extra large jdhawlkjdlakjwhdlakjwhdl

Spillervurderinger: Celta Vigo (H)

Zinedine Zidanes første kamp som Real Madrid trener denne sesongen endte i 2-0-seier. Se våre spillervurderinger nedenfor.

Real Madrid 2-0 Celta Vigo
Santiago Bernabéu Stadium
Lørdag 16. mars kl: 16:15
La Liga Santander runde 28

Vurderinger

Keylor Navas (6): Det blir en relativt rolig kamp for målvakten. Keylor hadde en utsøkt redning fra strek tidlig i kampen og viser hvorfor Zidane velger å bruke han framfor sin kollega Courtois.  

Marcelo Vieira (6): Brasilianeren viser frem sitt fantastiske balltalent og leverer flere ganger gode pasninger og innlegg igjennom kampen. Han ender opp med en assist og er mye involvert I angrepet til Real Madrid. 

Sergio Ramos (6): Får en rolig dag på jobben men demmer opp godt i det motstanderlaget fikk flere muligheter fra kontringer. Kapteinen posisjonerer seg godt, vinner de viktige hodeduellene og er farlig i boksen på motsatt banehalvdel. 

Raphaël Varane (6): Franskmannen leverer en god kamp i stopperplassen og viser sin enorme hurtighet og duellstyrke. Kombinerer godt med midtbaneleddet i oppbyggingsfasen og bruker sidemannen godt. Tar gode valg kampen igjennom og holder buret rent. 

Àlvaro Odriozola (6): Offensiv, defensiv og løpskraft leveres igjennom hele kampen av Alvaro. Han kommer inn fra start grunnet skade på Carvajal, viser Zidane at han absolutt har en plass i dette laget. 

Toni Kroos (6): Den tyske verdensmesteren er som vanlig sikker som banken når det kommer til pasninger. Han kombinerer svært godt med vingene og vender spillet i de riktige øyeblikkene for å overraske motstanderlagets forsvar. Han forsøker et par skudd fra avstand som dessverre ikke går inn. Alt i alt en god prestasjon av Toni Kroos. 

Luka Modric (7): Banens beste spiller. Kroaten er engasjert og leverer en meget god kamp, med kombinasjonsspill på alle fronter og måten han styrer tempoet på midtbanen er utsøkt. Han åpner opp forsvaret til Celta Vigo flere ganger og er stort sett involvert i det meste i oppbyggingsfasen til Los Blancos. 

Gareth Bale (6): Waliseren er ryktet vekk fra klubben, til tross for dette brukte han muligheten I dag til å vise at han er en kvalitetsspiller. Han jobber defensivt og tar de lange løpene hjem. Han roterer og skjærer inn I angrep og kombinerer tidvis svært godt med venstreback Marcelo. Scorer et mål og får 90 minutter i Zidanes første kamp som Real Madrid-trener denne sesongen. 

Isco Alarcón (6): Spanjolen starter sin første kamp på ekstremt lenge og fansen er svært fornøyde med det de får se. Han er noe anonym I starten av kampen men spiller seg inn I kamper etter hvert. Kombinerer svært godt med Karim Benzema og finner rollen sin på midtbanen sammen med Modric og Kroos. Scorer et mål og endelig kan vi se Isco smile igjen! 

Karim Benzema: (6): Nieren leverer nok en gang en god kamp denne sesongen. Franskmannen har et godt pasningsspill og kombinerer med vinger, midtbanen og posisjonerer seg veldig smart kampen igjennom. Noterer seg for en målgivende i det Real Madrid tok 1-0-ledelsen. Blir byttet ut etter drøye 82 minutter spilt. 

Marco Asensio (7): Spanjolen leverer en knallkamp etter å ha fått svært mye benk-tid den siste tiden. Man har kanskje glemt hvor god Marco Asensio kan være – noe han minnet oss på I dag. Han var lynrask opp og ned på kanten og kombinerte pasningsspill og skuddfoten sin svært godt. Asensio var svært mye involvert i angrepsspillet til Los Blancos og skal ha mye av æren for 2-0-scoringen til Gareth Bale. 

Innbytterne:

Dani Ceballos (5): Kommer inn og tilfører løpskraft og press til laget. Roer ned tempoet godt i det han får ballen og får som oppgave å presse høyt og intensivt, noe han utfører med glans. Et godt innhopp av spanjolen. 

Federico Valverde: Kommer inn etter drøye 76 minutter spilt. Tilfører laget løpskraft og får inn et par kombinasjoner. Et greit innhopp.  

Mariano Díaz (4): Virker sulten, men det blir litt ufarlig det han kommer med. Skaper noen gode kombinasjoner, men må tørre å utfordre spilleren foran seg noe mer, enten i form av driblinger eller skudd. 

Hva syntes du om spillernes prestasjoner? 

Pmn6